CARA MEMBELI DI SHOPEE UNTUK FAMILY PBYSO.

Hye, Assalamualaikum. Salam sejahtera untuk semua.
Khas untuk korang yang join Program Family PbySO, korang boleh ikut step by step ni ok. Sebab korang yang join Program tu, akan dapat 5% untuk sepanjang tahun.

So korang yang join Program Family PbySO ni untung, time tak ada sale pun korang boleh make offer untuk harga sale. Untung kan!Time birthday korang, korng boleh make offer 10% tau. Korang follow ja step by step ni.

So time HQ tak buat sale, korang boleh follow step by step ni kalau korang nak buat pembelian melalui Shopee. Kalau ada sale, korang boleh terus add to cart jer, tak perlu make offer.

Faham faham?









Korang ikut step by step, dan korang akan berjaya buat pembelian. :)
Terima kasih korang. Love uolls!




For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at nursafiyyahosman@gmail.com

Comments