Skip to main content

Sedalam Mana Cinta Mu.


Assalamualaikum. Hye semua.



Harini nak cerita pasal shawl yang kawkawkawkaw punya lawa.



Lain dari yang lain. Nama pun sedap. RedRuby Scarf.



Yang paling best, design tiap corak tak di buat secara lambak ok.

So kita xyah risau nak jumpa dengan org lain yang pakai warna sama hehehe..




Koleksi pertama keluaran RedRuby Scarf ni adalah jenis shawl satin dengan 5 corak yang sangat sangat cantik. Serius wei lawa gila.





Antara warna dan corak yang ada :-











Nama shawl pun meletop uolls...Jahitan tepi yg sgt kemas. Lepas tu Design rare & limited edition.











Ade owl & flower charm di hujung tudung. Kain lembut & senang dibentuk

Selesa dipakai & tidak panas

Dan paling penting, shawl RedRuby Scarf ni Ironless.. hehe tu yang best..



Cikgu-cikgu atau student atau ibu2 yang anak ramai, memang sesuai.. zap zup zap ja uoll..xyah nak iron dah.

Bila kata ironless, maksudnya leps basuh pun boleh terus pakai.. xkedut uollsss... dah tu senang bentuk plak.











Harga mampu milik weh..hnya RM49 shj untuk sehelai. Memang murah la... shawl tak jarang, xnipis.





Apa lagi yang best pasal shawl dari RedRuby Scarf?



















Menyerlahkan elegan pd si pemakai ok! Model segak.. tudung pun nampak segak dan terletak cantik ja.









1. Shawl jenis satin



2. 5 corak yg terkini & colour2 yg menawan



3. Shawl pjg 2meter dan Material berkualiti



===================



Betul la, tengok gambar pun kita tau shawl RedRuby Scarf ni senang bentuk. Harga Rm49 ja untuk saiz 2meter. Besar weh 2meter. Panjang dan boleh buat macam2 style. Nak pakai bagi labuh pun boleh.



Rm49 ja tau. Design cantik. Corak cantik. Tergodaaaaaaaaaaaaaaaa.. tu yang tajuk entry macam tu..nak goda Eli suruh beli hahahaha..



So siapa minat nak dapatkan scarf dari Red Ruby, sila la sila ...





Free postage utk Semenanjung/Sabah & Sarawak tmbh RM5.



Untuk pembelian whatapps no 011-3747 7849 atau laju-laju ke @Redrubyscarf ok.





Happy shopping!


Comments

Popular posts from this blog

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Cara Mudah Nak Download Movie Dari Internet Sekali Subtitle. (Movie Malay,English,Korea,Hindustan)

Hye, (Entry penuh gambar,step by step) Disebabkan ramai juga yang tanya pasal macamana nak download movie,meh sini nak ajaq HAHAHAHA aku download pastu aku tengok dekat tv.. aku dulu pun bengap gila kot..noob xdak dah..ahahaha Stress dok rumah..dah la xboleh tengok wayang,nganga tgk drama bodoh dkt tv3 ja memanjang.. hoi!mmg xboleh blah.. maka,Eli pun ajaq aku cara nak download. pastu aku ada tanya kawan aku juga.. Kalau movie korea aku selalu download dari kickass.to tulis tajuk movie contoh aku akan type :-  49days complete so nanti keluar..selalu movie korea kalau download dari kickass.to akan ada sekali sub.. xyah susah payah dah cari sub. cara nak download dari kickass.to sama juga step mcm bawah ni.. ~~~~~~~~~~~~~ Part 1 1st kena ada utorrent. kalau tak dak,google dan download la ye. download nanti akan naik macam gini klik la dekat icon utorrent iteewww bila klik,akan jadi macamni..