Skip to main content

Perfume Apa Yang Best Sangat Ni??

Hello!
Wei betul la orang kata perfume De'xandra best! OMG! Patut sale dia gila-gila.

Power-power. Nak lagi power bila aku jumpa dengan online seller yang meletop!

Servis cepat,friendly. Yang paling best dia boleh order online atau offline.

Nama online seller tu adalah : Butik Anggun D&Q Butik

Servis Online & offline (COD Masjid Tanah, Sungai Udang, Ayer Keroh Melaka).

--------------

Aku rasa ramai yang xpernah try lagi De'xandra perfume ni kan.. Ampa wajib try wei.. Beli yang sample pun ok dah. Memang best.

Antara perfume yang meletop letop!

Banyak pilihan wei..rambang mata-mata uolls.









Ini top ten yang orang perempuan selalu beli.










Ini top perfume untuk lelaki.

Gambar dekat bawah ni perfume yang ada.








Kaw kaw punya dok ada.

So apa yang best pasal De'xandra Perfume ni??

DE'XANDRA perfumes adalah perfumes EDP yang TAHAN LEBIH LAMA setanding original..Ketahanan baunya melebihi 8 jam dan ke atas, dan jika baunyer serasi dengan pemakai ia tahan sehingga 1 hari dan 2 hari pada pakaian. Di inspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA



1. Produk bumiputra (halal)
2. Tahan Lama (more than 8 hours)
3. Mudah di bawa ke mana-mana (ringan)
4. Pati Original & Alkohol First Grade
5. Setanding Produk Antarabangsa
6. Haruman terkenal (TOP perfume) - Inspirasi dari perfumes2 JENAMA ANTARABANGSA. Terdapat 70 jenis jenama yang terpilih
7. Boleh di bawa solat
8. READY STOCK
9. Menepati citarasa & permintaan Rakyat Malaysia
10. 35ml , edp


Yang paling best, seller D&Q butik ni merupakan agent yang jual De'xandra perfume lebih 1tahun ok. So dia boleh rekemen apa yang best utk kita sambil pejam mata ja! Huhuhu


Dari segi harga pula :-

Perfume Dexandra
35ml

Sebotol RM 65 SM / RM 70 SS
2 Botol RM 120 SM / RM 130 SS

Free gift 3ml ----- DAPAT FREE GIFT 3ml oi!!! Bestnyaaaaaaaa!

Postage RM 7 SM / RM 9 SS

-------------------

Bestkan?!

So apa lagi? Meh la laju-laju order! FREE 3ml kot.

----------------

Untuk order sila terus ke facebook dibawah :

Facebook : @butik anggun


Laju-laju p order ok! Kalau nak jadi dropahip pun boleh!




Untuk dropship laju-laju contact no fon tu ok!


Happy shopping!



Comments

Popular posts from this blog

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di