Skip to main content

Ada Duit, Tapi Tak Tau Nak Bisnes Apa??

Ada duit tapi tak tau nak bisnes apa?? Ada masa,ada duit tapi xtau nak bisnes apa??? Ada tempt yang strategik,tapi xtau nak buat bisnes apa??


Anda boleh cuba bisnes ni! Baca sampai habis ok.

---------------

Sempena Ramadan Al Mubarak ini pihak MCC Smart Service nak perkenalkan semua pakej dobi layan diri yang diorang tawarkan.

Kenapa perlu pilih dobi layan diri??

💰 Keuntungan yang tinggi (bergantung kepada lokasi premis)
⏰Bisnes yang memberikan owner masa operasi yang fleksibel
👥 Operasi 'auto pilot' & tak memerlukan pekerja
📲 Pemantauan terus premis dari telefon bimbit anda

Antara pakej yang ditawarkan :-





















































































takda yuran tahunan. All in maksudnya segala urusan installation & renovation termasuk sekali dah dlm pakej seperti dalam gambar. Owner tunggu bukak kedai ja dalam dua minggu dari close deal


Banyak lagi pakej yang boleh dipilih. Boleh lawati website MCC Smart Service ok.

Website : Klik sini

Pihak MCC Smart Service juga tengah cari introducer/agen yg berminat nk promotekan & for any introducer yg boleh refer customer pada kami & customer tu close deal nak bukak self service lahndry ngan kami, kami akan bagi hibah kat agen/introducer tu sebanyak rm1k!

So siapa yang ada kenal kawan-kawan or adik beradik yang tengah tercari-cari nak buat bisnes dobi atau ada modal banyak tapi xtau nak bisnes apa, boleh la suruh dia try contact MCC ni ok.
---------------

Mengapa perlu pilih MCC Smart Services??

✅ Kami tahu masalah yang sering dihadapi bakal / pemilik dobi layan diri dan fokus kami adalah membantu menyelesaikan masalah tersebut
✅Khidmat kami pasti menguntungkan anda
✅ 'After sales Service' kami yang berterusan memastikan pemilik tidak sakit kepala dengan masalah teknikal dan operasi
✅Yang paling penting, kerana anda berhak menerima yang terbaik ! "Smart Services for Smart Business"

------------
Selain dari itu, Pihak MCC jugak buat renovation & wiring single & 3 phase!

Untuk tahu lebih lanjut boleh ke :

Facebook : Mycucicuci













Atau terus contact pihak MCC, pihak MCC sedia memberikan khidmat nasihat percuma tentang bagaimana memulakan bisnes ini & cara menguruskan premis anda. Pm/ Whatsapp 016-4213732/011 -011-28431318 sekarang!!


-----------------

Mesti timbuk di benak masing-masing, boleh untung besar ke buat dobi??? Siapa ja yang akan guna.....

YES! Memang untung besar! Dan semua lapisan masyarakat kot guna dobi layan diri ni.

Orang bujang guna.
Orang yang berkeluarga pun guna.
Student pun guna.

Dobi layan diri ni lagi jimat dari hantar ke dobi timbang kati ok.

Kita boleh buat bisnes apa saja. + marketing insyallah memang bisnes kita akan untung & jalan dengan baik.


Good luck!



Comments

Popular posts from this blog

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Cara Mudah Nak Download Movie Dari Internet Sekali Subtitle. (Movie Malay,English,Korea,Hindustan)

Hye, (Entry penuh gambar,step by step) Disebabkan ramai juga yang tanya pasal macamana nak download movie,meh sini nak ajaq HAHAHAHA aku download pastu aku tengok dekat tv.. aku dulu pun bengap gila kot..noob xdak dah..ahahaha Stress dok rumah..dah la xboleh tengok wayang,nganga tgk drama bodoh dkt tv3 ja memanjang.. hoi!mmg xboleh blah.. maka,Eli pun ajaq aku cara nak download. pastu aku ada tanya kawan aku juga.. Kalau movie korea aku selalu download dari kickass.to tulis tajuk movie contoh aku akan type :-  49days complete so nanti keluar..selalu movie korea kalau download dari kickass.to akan ada sekali sub.. xyah susah payah dah cari sub. cara nak download dari kickass.to sama juga step mcm bawah ni.. ~~~~~~~~~~~~~ Part 1 1st kena ada utorrent. kalau tak dak,google dan download la ye. download nanti akan naik macam gini klik la dekat icon utorrent iteewww bila klik,akan jadi macamni..