Skip to main content

Purebysafiyyahosman Keluarkan Produk Untuk Lelaki Pula.

Ok. Dah siap 1produk untuk dipakai oleh lelaki. Kira yang ni memang betul-betul untuk jantan!hahahaha

Sebelum ni susa detox body scrub tu lelaki atau perempuan pun boleh pakai xkisah pun..

Untuk handcrafted detox face & body soap ni saja aku buat 2versi. Untuk perempuan asing..untuk lelaki asing.







Nindia soap tersebut. Bau yang memang jantan gegila aku pilih..hahaha

Jaga-jaga bau dia melekat dekat badan lama..xperlu dah pakai perfume. Sumpah tak tipu!




Ini rupa paras dia. 100% susu kambing.Homemade.Handcrafted.

Aku xmasukkan sebarang pewarna dan tak ada paraben atau sulfate..so sabun aku ni memang tak ada buih.

Susu kambing sangat power untuk lembabkan kulit dan rawat kulit yang bersisik atau kering.

Aku tambah pure sandalwood oil untuk orang yang jenis kulit berjerawat dan kulit berminyak. Sandalwood ni bagus kalau nak hilangkan jerawat atau parut jerawat yang ada dekat badan atau muka.

Memang sesuai untuk semua jenis kulit.





Semua produk di atas juga sesuai untuk golongan lelaki.

Biasanya kalau susa detox body scrub aku lebih rekemenkan lelaki pakai choco honey.

Choco honey dalam dia ada coconut flakes,so kalau lelaki pakai memang sental habis la badan.

Chocolate sangat bagus tau pada kulit yang sensitif atau berminyak. Kira bagus utk acne.

Kalau berminat nak shopping setiap produk purebysafiyyahosman dan baca lebih detail pasal setiap produk boleh ke instagram : @purebysafiyyahosman

--------




Berminat untuk COD/Dropship/Agent Biasa boleh contact master agent dibawah. #masteragentpurebysafiyyahosman

Elly
Sungai petani
+60194163319
-----
Dian
Alorstar & perlis
@Aiyans_detoxskincare
+60124140326
-----
Aini
Temerloh
@ainimanshor
+60139395621
-----
Nizam
Sepang/nilai
@papadetox
+60136515230
-----
Nabilah
Melaka
@susadetox_naturalscrub
+60197080920
-----
Azeera
Penang
@qz.corner
+60192809575
-----
Shida
Kuala selangor
@fizara_beauty_care
+601110648784
-----
Rashidah
Labuan
@nisa_beautyshoppe
+60192759765
-----
Nora
Pekan & Kuantan
@detoxscrub_malaysia
017 9404887
-----
Lydia
Taiping/Bagan Serai/Parit Buntar/Nibong Tebal
@lydiawati_irman
013 4565858
-----
Anna
Kulim
@purebysafiyyahosman.kulim
+60124343902
-----
Norazean
Kemaman/kerteh
@norazeansulaiman
0139229831
-----
Syahir
Ipoh/tapah/seri iskandar/batu gajah
Fb @Body Shop Malaya
+60135223525
-----
syuk
lumut/manjung/setiawan
Sq2q.collections
0136870171
-----
Faten
Jb/pasir gudang/nusajaya
@fatennurjihan
0173138980
-----
Siti Baiya
Subang Jaya/Puchong/PJ
@qissara_exclusive
+60166294830
-----
Wanie
KL/putrajaya/cyberjaya
@w.double.u
+60194044517
------
Ryna
Skudai/Kulai/Pontian
@rynawahab
+60127820776

#dropship #agent #purebysafiyyahosman


Bye!

Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman

Comments

Madam Casper said…
Salam Pya, untuk Langkawi belum ada agent lagi kan? kak nak jadi agent..apa T&C?
safiyyah osman said…
Salam akak,boleh sgt,akak contact saya ya +60192609886
Madam Casper said…
Ok Pya mlm lepas maghrib akak call ya..la ni kat office payah sikit hehe
Anonymous said…
macam mana cara nak jadi agent ? 013.233.0509

Popular posts from this blog

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di