Skip to main content

Produk Terbaru Purebysafiyyahosman.

Keluar lagi produk baru bawah label purebysafiyyahosman.

Kalini dah siap detox face&body soap for WOMEN dan face mask for MEN & for WOMEN pun dah nak siap.











Untuk detox face & body soap for WOMEN ni hampir 80% aku guna pure olive oil dan fresh olive. Bau memang olive gila-gila.

Sebab apa aku pilih buah zaitun dan minyak zaitun??

Sebab minyak zaitun dan buah zaiton memang bagus untuk kulit orang perempuan.

Sebab tu detox body scrub pun aku letak minyak zaitun..kita orang perempuan banyak pikir,kerja kuat.. So kulit kita memang mudah nampak tua dari usia..kering dan mudah kedut.

Kalau amalkan minyak zaitun atau buah zaitun pada kulit..memang booom!!

Eyebag pun boleh hilang tau kalau selalu letak minyak zaitun.

Makanya, jadi la detox face & body soap for WOMEN ni.




Base soap / goat milk aku imported dari UK. Memang ada certifications usda organic,eco cert..

Sama macam detox face & body soap for MEN.
Base soap / goat milk imported dari UK juga.Memang ada certifications usda organic,eco cert..

Yang bawah ni pula, face mask. Aku buat 2jenis. 1 for men,1 lagi for women.




100gram tiap jenis. Harga masih dalam perbincangan.










Try untuk diri sendiri dulu. 100% edible ok. Boleh makan kalau nak!hahahaha.. Ada cara bancuh dia untuk result yang gila-gila kebabom!










Yo!









Masih belum siap,akan siap dalam masa terdekat.

So far master agent diseluruh negara dah ada 17orang. Aku masih mencari lagi.









Modal serendah Rm700. Gambar untuk jualan/promosi aku akan sediakan.

Aku perlukan master agent disetiap kawasan untuk mudah customer nak COD atau mudah orang nak jadi agent.

Kalau berminat boleh wassp laju-laju ok.








Now purebysafiyyahosman tengah buat flash sale selama 3hari. Kalau berminat boleh terus ke instagram kami atau boleh contact senarai master agent dibawah untuk COD dan dapatkan harga diskaun.

Flash Sale Start Today!!!10% off all product purebysafiyyahosman.
18.11.2015 - 21.11.2015

For COD, contact #masteragentpurebysafiyyahosman

Elly
Sungai petani
+60194163319
-----
Dian
Alorstar & perlis
@Aiyans_detoxskincare
+60124140326
-----
Aini
Temerloh
@ainimanshor
+60139395621
-----
Nizam
Sepang/nilai
@papadetox
+60136515230
-----
Nabilah
Melaka
@susadetox_naturalscrub
+60197080920
-----
Azeera
Penang
@qz.corner
+60192809575
-----
Shida
Kuala selangor
@fizara_beauty_care
+601110648784
-----
Rashidah
Labuan
@nisa_beautyshoppe
+60192759765
-----
Nora
Pekan & Kuantan
@detoxscrub_malaysia
017 9404887
-----
Lydia
Taiping/Bagan Serai/Parit Buntar/Nibong Tebal
@lydiawati_irman
013 4565858
-----
Anna
Kulim
@purebysafiyyahosman.kulim
+60124343902
-----
Norazean
Kemaman/kerteh
@norazeansulaiman
0139229831
-----
Syahir
Ipoh/tapah/seri iskandar/batu gajah
Fb @Body Shop Malaya
+60135223525
-----
syuk
lumut/manjung/setiawan
@Sq2q.collections
0136870171
-----
Faten
Jb/pasir gudang/nusajaya
@fatennurjihan
0173138980
-----
Siti Baiya
Subang Jaya/Puchong/PJ
@qissara_exclusive
+60166294830
-----
Wanie
KL/putrajaya/cyberjaya
@w.double.u
+60194044517
------
Ryna
Skudai/Kulai/Pontian
@rynawahab
+60127820776



Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman

Ok.
Bye.


Comments

Popular posts from this blog

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Cara Mudah Nak Download Movie Dari Internet Sekali Subtitle. (Movie Malay,English,Korea,Hindustan)

Hye, (Entry penuh gambar,step by step) Disebabkan ramai juga yang tanya pasal macamana nak download movie,meh sini nak ajaq HAHAHAHA aku download pastu aku tengok dekat tv.. aku dulu pun bengap gila kot..noob xdak dah..ahahaha Stress dok rumah..dah la xboleh tengok wayang,nganga tgk drama bodoh dkt tv3 ja memanjang.. hoi!mmg xboleh blah.. maka,Eli pun ajaq aku cara nak download. pastu aku ada tanya kawan aku juga.. Kalau movie korea aku selalu download dari kickass.to tulis tajuk movie contoh aku akan type :-  49days complete so nanti keluar..selalu movie korea kalau download dari kickass.to akan ada sekali sub.. xyah susah payah dah cari sub. cara nak download dari kickass.to sama juga step mcm bawah ni.. ~~~~~~~~~~~~~ Part 1 1st kena ada utorrent. kalau tak dak,google dan download la ye. download nanti akan naik macam gini klik la dekat icon utorrent iteewww bila klik,akan jadi macamni..