Skip to main content

Maira & Daisy. Dari Hujung Kepala Hingga Hujung Kaki.

Nak Nampak Mewah?
Tapi Harga Murah?

Ok meh sini tengok Maira Shawl dan Daisy Dress. Cantik weh!

Online shop yang aku nak warwarkan ni dia style 1shop 100000000 barang ada. Hahaha.. Xyah dah nak pikir beli banyak-banyak kedai.






Maira Shawl yang meletop! Stock sekarang ada warna-warna di atas sahaja. Boleh pilih.






Shawl yang mudah dibentuk, tidak melekap di dahi, dan boleh digayakan dgn mcm2 cara trend terkini.Dua artis yang memakai Maira shawl.. Elizad dalam telemovie tv3 bukan wanita sempurna dan Diana rafar.







Feedback customer yang dah pakai maira shawl.

Untuk daisy dress pula,banyak warna available. Siap ada 1set dengan maira shawl..











Antara warna yang hot dan di combine dgn Maira shawl.






Ni customer yang pakai daisy dress + maira shawl dengan cardigan yang juga dijual oleh ae_qeffaviame.

Daisy dress FREE 1bottle NAIL POLISH peel off untuk setiap pembelian.

Online shop ni dari kepala hingga hujung kaki ok!












Cardigan yang cantik kalau di pakai dengan sleeveless dress.













Cardigan labuh pun ada..
*complete it with t-shirt, jeans/skirt and shawl.
(Labuh tutup punggung) Macam-macam ada ok! Jimat duit pos sebab beli sekali harung.

Jika berminat dan jatuh hati dengan produk yang ae_qeffaviame tawarkan, boleh terus ke :

Whatsapp : 012-3814511
Instagram : ae_qeffaviame
Facebook page : www.facebook.com/AEqeffaviame
Blogspot : aeqeffaviame.blogspot.com


Biaq depa dok sebelah pandang tak kalih , mata dok qalit. Happy shopping..

**Stop Dreaming Start Trendy**

Bye.




Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman

Comments

Popular posts from this blog

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Cara Mudah Nak Download Movie Dari Internet Sekali Subtitle. (Movie Malay,English,Korea,Hindustan)

Hye, (Entry penuh gambar,step by step) Disebabkan ramai juga yang tanya pasal macamana nak download movie,meh sini nak ajaq HAHAHAHA aku download pastu aku tengok dekat tv.. aku dulu pun bengap gila kot..noob xdak dah..ahahaha Stress dok rumah..dah la xboleh tengok wayang,nganga tgk drama bodoh dkt tv3 ja memanjang.. hoi!mmg xboleh blah.. maka,Eli pun ajaq aku cara nak download. pastu aku ada tanya kawan aku juga.. Kalau movie korea aku selalu download dari kickass.to tulis tajuk movie contoh aku akan type :-  49days complete so nanti keluar..selalu movie korea kalau download dari kickass.to akan ada sekali sub.. xyah susah payah dah cari sub. cara nak download dari kickass.to sama juga step mcm bawah ni.. ~~~~~~~~~~~~~ Part 1 1st kena ada utorrent. kalau tak dak,google dan download la ye. download nanti akan naik macam gini klik la dekat icon utorrent iteewww bila klik,akan jadi macamni..