Skip to main content

Purebysafiyyahosman Memerlukan Agent Seluruh Negeri.


Master agent dan agent purebysafiyyahosman diperlukan seluruh negara.
.
Master Agent(1 dlm setiap tempat) .

Agent(terbuka kepada sesiapa sahaja) .

Kuala Lumpur . Full.
Selangor(Shah Alam,Sepang,Kajang/Bangi,Sg.Buloh) . Full.
Negeri Sembilan(Nilai,Seremban) .
Putrajaya/Cyberjaya. Full.
Pahang(Kuantan,Temerloh,Bentong)
Terengganu
Kelantan
Johor(Muar,Johor Bharu)
Melaka. Full.
Perak(Ipoh,Parit Buntar)
Kedah(Sungai Petani--Full,Alor Star--Full,Kulim)
Perlis ---Full.
Penang. Full.
Sabah
Sarawak

Berminat boleh whatsapp +60192609886 atau email purebysafiyyahosman@gmail.com

100% handcrafted. Natural & organic. Free from additives,chemical preservatives,sulfates,paraben and artificial fragrances.













Foot Soak Lavender & Chamomile.
.
Digunakan untuk detox badan kita melalui kaki. Bagus untuk legakan sakit-sakit kakidan bahagian badan yang lain. Melegakan lenguh-lenguh kaki dan hilangkan masalah kaki yang kuat berpeluh dan berbau busuk.
.
Chamomile dan lavender yang ada dalam foot soak ni akan memberikan bau yang menyenangkan kita,sesuai untuk orang yang selalu stress dan susah tidur.
.
Selain dari tu,lavender ni ada sifat anti septik dan bagus untuk cantikkan kulit.
.
Cuma perlu rendamkan kaki dalam basin yang dah dicampur foot soak dengan air suam selama 10-15minit sahaja.
.
100% handcrafted. Natural & organic. Free from additives,chemical preservatives,sulfates,paraben and artificial fragrances.
.
Note: pls avoid getting water inside the jar to prevent premature spoiling.

Harga : Rm25/jar.250ml










Susa Detox Body Scrub --Citrus Honey.
.
Kebaikan Bahan-bahan yang ada dalam scrub honey citrus:
.
Lemon - Sumber semula jadi vitamin C,ramuan yang biasa digunakan untuk merawat kulit yang sunburn,age spots dan juga mencerahkan warna kulit.
.
Detox sugar - merupakan agen pengelupasan semula jadi; sumber semula jadi asid Glycolic yang mengimbangkan warna kulit , membersihkan pori-pori, dan memperbaiki tekstur kulit secara keseluruhan dengan mengeluarkan yang mati, sel-sel kulit kusam.
.
Detox salt yang ada dalam susa detox body scrub berfungsi utk detox seluruh badan dan menggantikan kandungan magnesium dalam badan yang dah berkurangan & automatik badan akan rasa bertenaga dan segar!
.
Minyak Zaitun - tinggi dengan vitamin E, yang melegakan dan menyembuhkan kulit; bahan pelembap semula jadi yang sering digunakan untuk manfaat anti- penuaan.
.
Madu - Satu sumber semula jadi anti -oksidan menjadikannya bahan yang sempurna untuk mencegah penuaam dan kedutan,berfungsi sebagai pelembap semula jadi supaya ia terkunci air ke dalam kulit dan mengekalkan kulit yang terhidrat dan bersifat anti-bakteria. Sangat bermanfaat kepada kulit berjerawat dengan mengurangkan jerawat dibadan.
.
100% handcrafted. Natural & organic. Free from additives,chemical preservatives,sulfates,paraben and artificial fragrances.
.
Note: pls avoid getting water inside the jar to prevent premature spoiling.
.
Harga : Rm25/jar.250ml.
Postage : Rm7/jar.










susa detox body scrub --Chamomile.
.
Kulit akan cerah dari biasa sebab susa detox body scrub berfungsi utk singkirkan sel kulit mati.
.
Kulit akan rasa lembab dan tak kering, sebab pure honey dan olive oil berfungsi melembabkan kulit.
.
Detox salt yang ada dalam susa detox body scrub berfungsi utk detox seluruh badan dan menggantikan kandungan magnesium dalam badan yang dah berkurangan & automatik badan akan rasa bertenaga dan segar!.
.
Pure Chamomile oil berfungsi untuk beri rasa tenang pada mood kita. Chamomile satu-satunya bunga yang dapat memberikan rasa tenang. Sangat sesuai untuk orang yang stress & nervous tension.
.
100% handcrafted. Natural & organic. Free from additives,chemical preservatives,sulfates,paraben and artificial fragrances.
.
Note: pls avoid getting water inside the jar to prevent premature spoiling.
.
Harga : Rm25/jar.250ml.
Postage : Rm7/jar








Coffee orange dah stop production. Diganti dengan Choco Honey.



Sekiranya berminat nak jadi master agent dan agent,boleh la cepat-cepat whatsapp atau email.


Bye.

Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman


Comments

Popular posts from this blog

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Cara Mudah Nak Download Movie Dari Internet Sekali Subtitle. (Movie Malay,English,Korea,Hindustan)

Hye, (Entry penuh gambar,step by step) Disebabkan ramai juga yang tanya pasal macamana nak download movie,meh sini nak ajaq HAHAHAHA aku download pastu aku tengok dekat tv.. aku dulu pun bengap gila kot..noob xdak dah..ahahaha Stress dok rumah..dah la xboleh tengok wayang,nganga tgk drama bodoh dkt tv3 ja memanjang.. hoi!mmg xboleh blah.. maka,Eli pun ajaq aku cara nak download. pastu aku ada tanya kawan aku juga.. Kalau movie korea aku selalu download dari kickass.to tulis tajuk movie contoh aku akan type :-  49days complete so nanti keluar..selalu movie korea kalau download dari kickass.to akan ada sekali sub.. xyah susah payah dah cari sub. cara nak download dari kickass.to sama juga step mcm bawah ni.. ~~~~~~~~~~~~~ Part 1 1st kena ada utorrent. kalau tak dak,google dan download la ye. download nanti akan naik macam gini klik la dekat icon utorrent iteewww bila klik,akan jadi macamni..