Skip to main content

Produk terbaru Purebysafiyyahosman.









Siap dh lip balm yang aku buat dengan pertolongan Eli. Tapi xdapat la nak buat banyak.. 50tube ja dapat buat. Rasa macam makhluk yang banyak tangan plak time tengah busy dok buat tu.

Mana nak packing untuk master agent..mana nak lekat sticker dekat semua jar lagi..mana nak bancuh scrub..mana nak bancuh lip scrub...nak mix foot soak lagi.. Hahahaha.. Penat weiiii..

Sekarang, terpaksa pakai pekerja untuk lekat sticker sebab dah xsempat dah nak buat semua sendiri-sendiri.








Hot lips nama lip balm yang aku buat..nama Eli yang pilih. Tube semua pilih sama-sama.

Lip balm aku buat ni 100% selamat dan xakan buat kulit uoll kering..better banyak dari produk yang guna bahan buangan petroleum.







Gambar lepas settle lekat sticker. Phewwww..

Aku guna golden beeswax,shea butter,honey dan sweet almond oil utk bagi bau sedap gilaaaa gila.

Harga masih dalam perbincangan. Plannya nak release minggu depan. Tapi untuk pembelian secara online dulu sebab buat xbanyak..xboleh nak release pada master agent lagi. Xcukup kaki tangan. So siapa berminat nak try,kena beli melalui online la ya..boleh tengok dekat fb page atau instagram purebysafiyyahosman nanti.







Ni master agent Alor star dengan Perlis. So orang sekitar Alor star atau Perlis boleh roger Dian +6012414 0326 .













untuk master agent lain, 5.11.2015 baru available,sebab masih dalam proses cukupkan 12negeri semuanya.

Tapi aku masih perlukan master agent/agent biasa sekitar Langkawi,Baling,Terengganu,Kelantan,Sabah,Sarawak,Pahang.

Kalau ada yang berminat boleh whatsapp +60192609886

------------------

Lepas lip balm insyallah purebysafiyyahosman akan release face&body detox soap pula..detox soap tengah dalam curing proses. Settle curing proses baru boleh guna dan jual.

Wish me luck!

More info boleh ke instagram purebysafiyyahosman

Bye


Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman



Comments

Popular posts from this blog

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di