Skip to main content

Kolaborasi Rizman Ruzaini ZALORA


Hye!


Harini aku saja nak story pasal Zalora collabrate dengan rizman Ruzaini jual muslimah punya pakaian.

Sekarang ni,siapa ja yang tak kenal Rizman Ruzaini?? Aku rasa termasuk makcik-makcik dekat kampung tau pasal Rizman Ruzaini punya nama.

Label fesyen terkenal Rizman Ruzaini diterajui oleh dua pereka fesyen muda yang amat berbakat iaitu Rizman Nordin dan Wan Ruzaini yang kedua-duanya juga merupakah anak kelahiran Pulau Pinang.

Dedua pemuda yang hensem dan berbakat besar ni,telah memulakan kerjaya dalam bidang fesyen semasa menuntut di UiTM lagi dengan memenangi beberapa anugerah yang amat membanggakan serta mengharumkan nama pihak universiti.

Memang Rizman Ruzaini ni orang yang sangat sangat berbakat besar.

Berkat usaha keras dan komitmen yang diberikan, nama Rizman Ruzaini kini setanding pereka-pereka fesyen terkenal Malaysia seperti Jovian Mandagie, Syaiful Baharim dan Melinda Looi, koleksi busana sentuhan Rizman Ruzaini sering menjadi pilihan selebriti-selebriti terkenal seperti Dato’ Siti Nurhaliza, Kris Dayanti, Erra Fazira, Ziana Zain dan ramai lagi. Selain para selebriti, Rizman Ruzaini juga turut mereka busana untuk golongan VVIP dan kerabat diraja Selangor, Pahang dan Terengganu.

Gilaaaa..hebat tak hebat??? So atas jasa baik Zalora yang sentiasa menjadi tempat rakyat marhaen macam kita ni shopping,Zalora terus collabrate dengan Rizman Ruzaini.

Khusus juga untuk para penggemar setia label Rizman Ruzaini, kini koleksi pakaian Muslimah Rizman Ruzaini juga turut boleh anda temui di laman web ZALORA Malaysia dengan menawarkan koleksi pakaian seperti berikut;

Koleksi kurung peplum yang memang buat mata berdarah hahaha.. Cantik gila weiii..









Koleksi jubah yang sangat sangat nice.




Koleksi -koleksi lain yang memang gila gila gila cantikkkkkkkkkkk.... Pastu kalau tengok dekat Zalora semua ada diskaun wei..

Lawaaaaaa gilaaaaa...

Apa lagi..cepat laju-laju masuk Zalora. Hewhewhew..



KolaborasiRizman Ruzaini Zalora untuk kali ini adalah bertujuan untuk menghargai sokongan para penggemar yang sentiasa memberikan semangat dan inspirasi kepada mereka untuk terus berkarya. Kesemua koleksi pakaian ini ditawarkan harga yang amat berpatutan dan boleh dibeli secara online.

Happy shopping guys! Bye.




Instagram : @safiyyahosmann & @purebysafiyyahosman

Popular posts from this blog

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di