Skip to main content

Collagen + Manjakani + Habbatus sauda = Perfect Combo wooo!!

Hye

Rugi laaaaaaaaa sapa-sapa yang just makan collagen semata-mata.

Ramai yang cuma makan collagen ja kan?.. Meh aku nak kenalkan dengan 1produk yang perfect combo.

Boleh cerahkan kulit dan nampak glowing pada masa yang sama, dalaman jadi perfect dan badan jadi segar bugar..tp xda la sampai tahap jadi anemia..sampai xboleh tidur malam.. Gittewwww..

Nak pula, harga murah tapi collagen kelas A. Bila kelas A,maksudnya kandungan collagen 70% dari bahan sampingan lain.

Pernah dengar tak Zenia Collagen?? Zenia collagen antara produk yang murah dan banyak khasiat.

Bukan makan untuk putih atau nak maintain kulit kita..tapi bagus untuk dalaman juga.

Zenia antara satu-satunya produk yang campur collagen+manjakani+habbatus sauda tau!


Kalau yang dah kawen,lahirkan anak dekat-dekat..pastu jenis malas buat papsmear,surirumah..dan wanita yang balik keja kelang kabut uruskan rumah... Ha cukup elok kalau makan collagen Zenia ni.

Serius! Confirm akan puaassssss hati weii..

Antara feedback orang yang pernah makan collagen zenia.


Power kan??

Kalau ada masalah kulit,rambut gugur,kuku cepat patah..

Orang-orang yang alami masalah dekat atas pun memang cukup-cukup bagus la kalau makan collagen Zenia ni.

~~~~~~
Aku xnak cerita pasal kebaikkan collagen panjang lebar..sebab ramai yang dah tau..

aku nak cerita pasal manjakani.

Manjakani ni orang tau pasal dia boleh rapatkan apa yang longgar ja kan??

Tapi sebenarnya manjakani ni banyak kot dia punya kebaikkan untuk badan.

1. Bagus untuk kuatkan badan.
2. Bagus untuk kulit.
3. Bagus untuk rahim.

Bila rahim dan dalaman kita tiptop,automatik kulit muka kita..wajah kita akan nampak bersih,sehat dan segar.

Sebab tu owner zenia ni,dia nak masukkan dalam collagen sebab kalau kandungan collagen semata-mata..tak cukup ummpphhhh!

Gittewwww..

~~~~~~~
Kebaikkan habbatus sauda pun banyak..
Antaranya :-
1. Kaya dgn asid lemak tak tepu.
2. Bagus untuk otak.
3. Membantu badan untuk hentikan jangkitan.
4. Anti oksidan
5. Bagus utk tingkatkan sistem imune badan.

~~~~~~

Bila di campur dan di adun bersama ,maka ini kebaikkan yang zenia collagen dapat berikan kepada kita :-

  Mempunyai vitamin, mineral, khasiat dan nutrisi hebat untuk kulit

 Memutihkan dan mencerahkan kulit seawal 7 hari

 Memberikan tenaga yang berpanjangan
 Merawat sistem dalaman badan terutama untuk wanita selepas bersalin
 Melambatkan proses penuaan (anti-penuaan)
 Meningkatkan proses kelembapan kulit
 Mengecutkan rahim
 Melawan radikal bebas dan membaiki sel kulit yang rosak
 Menggalakkan kuku yang kuat dan rambut yang sihat dan bersinar
 Membantu menganjalkan dan menegangkan payudara
 Mempunyai khasiat manjakani berfungsi mengetatkan vagina (perapat)
 Mempunyai khasiat Habbatussauda (Ubat segala penyakit kecuali kematian) – HR Bukhari & Muslim

#zeniacollagen ni kira semua ada dalam ni. 10-1 anti-aging formula. Also untuk energy, whitening, beauty, healthy, glowing, firming, fitness, antioxidant, vitality and recovery.

~~~~~~

Best kan???


So pada yang nak try, boleh terus whatsapp aku 0192609886 atau terus PM aku dekat facebook : safiyyah osman.

aku tolong belikan untuk uoll dan servis pos akan dibuat secepat yang mungkin, dan setiap pembelian melalui aku akan dapat 2keping mask muka yang aku ambil direct dari Korea.


Nak tau harga???

Only Rm140 free postage seluruh malaysia!!!


Murah wei..kegunaan untuk sebulan tau dengan harga RM140 sahaja.


Kalau nak jadi dealer atau agent
Boleh terus ke :-

Instagram : @fy_zeniabeauty


Selamat mencuba!!
Bye.








For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim