Skip to main content

Promosi! Promosi!Promosi! ---- Insyallah Puas Hati Shopping Shaklee Dengan Alicia Dania Lee!

Hye

Semua dah tau kan Alicia Dania Lee jual Shaklee dengan promo yang thhhhhhoooorrrrbbbbbaaaaiiiiikkk! Ini la agent Shaklee yang aku dah mark dan suka beli dengan dia.

Promo sentiasa ada tambah-tambah pasal tiada cas postage untuk seluruh malaysia,walaupun ada tnc yang patut kita ikut..

Untuk akhir-akhir bulan mei ni,Alicia ada buat promo juga. Shaklee punya promo + Alicia punya promo. Alicia punya promo tu ada TNC tau. Nak tau apa tnc dia,sila la roger Alicia.

 1. Omega Guard (90biji)
- Mengurangkan paras kolestrol dan tekanan darah
- Mengurangkan sakit sendi
- Mengurangkan risiko kanser prostat, payudarah dan usus
- Menggalakkan pertumbuhan mental untuk dewasa dan kanak-kanak 

2. Phytocol-ST (120biji)
- Menurunkan kolestrol secara semulajadi
- Membekalkan 100% keperluan harian bagi Fitosterol seperti yang disyorkan oleh National Institutes of Health (NIH) 

3. Vita Lea for Children (60biji) 
- Multivitamin untuk kanak-kanak 


Atau nak tau setiap khasiat suppliment ni boleh terus ke blog Alicia :- http://beautyhealthylifestyle.blogspot.com/2015/05/shaklee-labuan-promosi-hebat-bulan-mei.html



Promo ni akan habis pada : 31.5.2015.


Makanya,harus cepat tau!!! Klik banner nama Alicia tu,nanti uoll akan terus jump ke facebook Alicia.


Alicia sangat -sangat friendly walaupun berlainan bangsa, Memang seronok sembang dengan dia.

Fyi, Alicia ni Islam tau. Chinese masuk islam. Dia sangat fasih bahasa ibunda kita. So memang senang gila bersembang.. Dah la friendly..pastu promo kaw-kaw..syooookkkkkk!!


Perunding Vitamin Anda : Alicia Dania Lee 
Pengedar Sah Shaklee Kawasan Labuan, Kota Kinabalu, Lawas, Kuching, Tawau, Limbang
Shaklee ID [ No : 1030636 ]
Contact No : 014-8715350
Email : alicia_ai87@hotmail.com
FB : Alicia Dania Lee 
Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee dengan ID 1030636 . 





For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi