Skip to main content

Nursing Bra Murah Hanya Di Ummi Bargain Shop. 100% RECOMMENDED!

Hye

Zaman Sekarang ni, aku rasa ibu-ibu memang tercari-cari nursing bra yang murah dan selesa,nak-nak pula sekarang semua benda kena gst kan.

Aku sangat la rekemen ibu-ibu yang tengah cari nursing bra ni beli dari Ummi Bargain Shop. serius,nursing bra yang Ummi Bargain Shop ni jual murah weiiiiiii...dah la murah,design best-best..xdak la nampak macam makcik-makcik hahaha..

Ummi Bargain Shop jual nursing bra brand Qissara yasng memang super duper power. ibu-ibu tak payah pening pikir pasal nipple akan nampak if xpakai nusing breastpad..ada design nursing bra qissara ni macam sport bra tau.




Power kan?? lagi berbaloi kalau invest beli nursing bra yang dijual oleh Ummi Bargain Shop.


Antara design Kara yang available :-


ala-ala sport bra,so memang selesa. Gerenti  100%.
bra ni extra ruang untuk letak breastpad,breastpad ni penting untuk elakkan susu tumpah kena bra dan boleh elak dari orang nampak nipple kita.

antara design lain yang available :-







design memang banyak gila..rambang mata weiiii..haaahaha
harga untuk nursing bra Qaissara ni RM19 hingga ke RM40 sahaja. 
murah kan???

kalau nak juga beli nursing bra brand Autumnz pun ada....Ummi Bargain Shop jual juga..siap dapat diskaun kalau beli nursing bra Qaissara + nursing bra Autumnz!!!!
Beli 3 pun dah dapat diskaun,dapat 10%! hahahahahha

murah gila kan???

kalau beli 5helai nursing bra,boleh campur design dan brand dapat diskaun  15%..
meleleh ayaq liuq uoll..berbaloi-baloi!!!
jom tengok design nursing bra Autumnz pula.



lawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
banyak lagi pilihan yang ada. boleh usha album nursing bra dekat page Ummi Bargain Shop.
harga untuk nursing bra Autumnz RM30-RM50.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~

persoalan-persoalan yang lazim customer tanya :-

berapa helai nak beli??

Perlu diingat jika menyusu bra mudah dicemari oleh susu, yang jika dibiarkan lama akan mengeluarkan bau yang kurang enak. Sekurangnya2 sediakan 6- 12 helai mengikut kemampuan dan sediakan breatpad juga ( disposable or washable) dan tikar bila sudah dicemari susu


Bila masa yang sesuai untuk beli nursing bra??

seeloknya beli masa kandungan masuk trimester ke-3,sebab time ni dah boleh tentukan saiz bra yang betul.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

untuk pembelian,anda boleh terus :-

facebook : Ummi Bargasin Shop

atau 

boleh terus view album nursing bra >> album nursing bra

atau 

whatsapp : 0166294830

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

100% trusted seller ye.
so jangan risau atau takut kena tipu.
:)


happy shopping ibu-ibu mengandung !!!!

















For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi