Skip to main content

Fabulous2u -- Shawl Mengikut Syariat,Cantik Dan Murah,Murah,Murah!!

Hye

Sekarang orang berlumba-lumba cari tudung yang mengikut syariat kan?..

So aku nak war-warkan 1online shop yang custom shawl/tudung mengikut syariat. Dah la menutup aurat pastu murah dan cantik gilaaaaa design dia.

Fabulous2u atau dikenali dengan nama fabulous couture.

Antara koleksi fabulous2u :-

Halfmoon lycra glitter
Colour: dark grey, green, dark blue
Pjg: 1.8m
Lebar: 0.7m

Untuk halfmoon glitter ni memang available warna yang gelap-gelap. Glitter dia pun xmenarik perhatian,so memang elok untuk gadis atau wanita yang xsuka pakai warna yang terang-terang.

Warna-warna gelap ni memang nice kalau pakai ke office atau hang out.


Harga : Rm49/pcs.
Kalau beli 2helai Rm90 only.

Murahkan?..
Lycra yang digunakan bukan lycra murah tau..
Lycra ni berat dan terletak cantik ja bila pakai.

Berbaloi-baloi.

Ini instant butterfly twist.
Rm49/pcs. Murah kan.
Kain gerenti sedap n high quality lycra.

Seakan-akan doktor muhaya pakai tu.
Ada 2jenis design, 1design macam dekat atas ni..sesuai untuk hadiahkan pada parent.

Atau design macam dekat bawah ni,yang mana suka design yang ceria dan fresh boleh usha koleksi macam gambar dekat bawah.

Lawa kan?? Rm35 ja weiiiiii..
Banyak design lagi macamni..

Saiz untuk shawl instant ni saiz L,memang labuh ye. 
Material : lycra.
Awning : codroy/denim.

Untuk butterfly twist ni banyak design tau.
Kalau nak beli hadiahkan untuk ibu memang sesuai..nak pakai sendiri pun sesuai kalau suka design printed macam gini.



Inibshawl butterfly.
Material: Foggy crepe (tebal dan tidak jarang).
Saiz:  Pjg: 1.5m, lebar:0.7m


Untuk butterfly kosong ni ada lebih 37 warna.
Haaaaaaaaa... Jenuh pilih hahaha..

Foggy crepe material yang tebal tapi xpanas dan xjarang..pastu terletak elok bila pakai.

Senang pin,dan shawl jenis ni xcepat rosak tau bila di pin berkali-kali.

Harga :Rm39/pcs.
Beli 3 Rm100 ja uoll.
Muraaaaaaaaahhhhhh!!

Warna -warna yang ada..
Cantik-cantik.
Material foggy crepe ni warna dia memang naik.
Lawaaa..

Antara customer yang borong sampai 12helai.
Hahahaha..

Berbaloi.


~~~~~~~~~~

Itu antara koleksi yang fabulous2u ada,kalau usha dekat facebook atau instagram,lagiiiiiii rambang mata wei..

Untuk pembelian,boleh terus ke :-

Instagram.


Facebook.

Atau kalau nak pegang-pegang n rasa material sempoi ka x sempoi macam ioll cakap..

Boleh ke :-
Ashrizsboutique
Tingkat 1, dkt dgn 7Eleven
Deret kedai kt jln reko(area downtown jalan reko)

~~~~~~

Sebelum mengakhiri entry ini,mai aku nak tayang lagi koleksi shawl yang ada hahahaha..
Mai sama-sama kita leleh air liur..
Hewhewhewhew




Sila la p usha dekat instagram fabulous2u atau facebook.

Selamat merambangkan mata!!!hehehe


~~~~~~~

Happy shopping!!









For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim