Skip to main content

Khaikhakha Baby Shop Yang Murah,Awesome Dan Gempak Gila!

Hye

Sekarang ramai orang risau pasal kenaikkan harga barang kan?.. Sekarang uoll dah tak payah risau,ada 1online shop barangan baby yang jual harga murah dan READY STOCK weiiiii!!

Follower dah 16k yooo..
Pada yang belum tau kewujudan online shop ni,kenalkan Khaikhakha Baby Shop.
Trusted seller.
Bayar harga barang,maka akan dapat barang.


Khaikhakha Baby Shop ni jual macam-macam barang baby hingga ke toddlers.

Paling laris adalah MUSICAL CARPET dan Diapers Bag 5in 1.

Now nak cerita pasal MUSICAL CARPET betapa bagusnya untukbaby hingga toddlers.

Paling best harga yang Khaikhakha Baby Shop offer murah gila kot.
RM45 ja wei dah termasuk postage semenanjung.


Nampak macamana rupa musical carpet?
Dengan harga cuma Rm45,musical carpet ni ada 5mode permainan.

1. Ada sound effect bunyi haiwan macam kuda,burung,telephone dan bunyi dingdog jam.
2. Ada fonik ABC
3. ABC dan sound effect yang jelas.
4. Ada game teka huruf berdasarkan sound(boleh latih anak kenal huruf melalui game yang ada)
5. Ada music yang rancak.

Saiz musical carpet ni :- 70 x 46cm.

Boleh dilipat dan disimpan.

Baby or toodlers akan teruja bila merangkak or tekan carpet ni akan ada sound effect.

Musical carpet ni bagus untuk asah softskill anak dari baby

Warna pun menarik.
Xkusam. Semua warna yang digunakan semua yang memang latih la sightseeing anak.

Bagus untuk latih pendengaran anak juga.

Boleh tengok video dekat sini :-


~~~~~~~~~~~~

Mana nak beli??

Boleh ke fanpage : Khaikhakha Baby Shop

Atau 

Boleh ke instagram : @Khaikhakha_zana

~~~~~~~~

100% trusted seller.

Ada lagi perbagai barangan untuk anak.
Boleh terus ke fanpage Khaikhakha Baby Shop.

Untuk setiap 10orang terawal setiap hari ada harga yang best!!


Happy shopping!!














For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi