Skip to main content

Ummi Bargain Shop --- Menjual Pakaian Muslimah Yang Breastfeeding Friendly. Murah Dan Cantik.

Hye





Ramai yang tengah cari baju yang Breastfeeding friendly selain dari jubah,kalau asyik pakai jubah pun boring juga kan.


Sekarang aku nak share 1 online shop yang jual baju yang cantik dan style. so tak ada la nampak kuno sangat..hewhewhewhewhew..

selalu ibu-ibu yang bf ni pening kepala pikir baju apa yang best nak pakai time menyusu..xakan nak pakai baju yang nak kena selak-selak dari bawah ye dak??? tak selesa dan rasa xbest..


serius baju-baju yang dia jual cantik cantik..dah cantik  tutup aurat pulak tu..
pastu harga murah ... pastu design dia up to date.


meh layan mata dulu..


lawa kan??
murah plak tu..
untuk satu set macamni baru RM125 after diskaun.











Cantik ke idak??
cantik kan??

design dia semua moden..
pastu semua cutting yang bagi ilusi kurus gittewwww..
labuh menutupi punggung.


yang lagi best setiap design ada sai sampai XL.
material kain yang tak jarang dan tak melekat pada tubuh.


xmau yang ada corak bunga macamni??
jangan risau..
yang plain pun ada..
warna memang booooom! meletop!!
cantik gila..





macamna?? cantik gila kan...
best laaaaaaaaaaaaa..

time aku dulu tak ada pun baju bf friendly yang design cantik macamni..



harga??
serendah RM49.


Beli 3helai diskaun!!
beli 5helai diskaun sampai 15% weiiii...


dah la murah,dapat diskaun pula..
best gilaaaa.


ni antara feedback dari customer Ummi Bargain Shop :-








boleh juga baca feddback dekat pages Ummi Bargain Shop.
Memang banyak feedback dari customer yang berpuas hati.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Ummi Bargain Shop bukan sahaja menjual baju untuk mommy yang bf,baju untuk wanita yng tengah pregnant pun ada,nursing bra.. dan banyak barangan lain lagi.


untuk koleksi yang lebih sempoi, uoll boleh visit :-

facebook :: Ummi Bargain Shop


Trusted seller ye,so jangan risau.
anda order,anda akan dapat barang.


jom kita support produk tempatan dan produk yang mengajak kita menutup aurat.



happy shopping ibu-ibu yang menyusukan anak!!!




















For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com

Popular posts from this blog

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi