Skip to main content

Ataskrakcollection telah menjadi hak milik orang lain,bukan hak aku lagi.

Hye





Ramai yang terkejut bila aku up status di facebook kata aku nak jual Atasrakcollection. Ramai juga yang xsetuju ..ada yang tinggalkan komen dekat status tu,ada yang inbox aku dekat fb,ada yang email… ramai Tanya kenapa…xsayang ke…


Bukan sebab xsayang aku jual atasrak…mana boleh xada rasa sayang dengan benda yang aku jaga,aku belai dan aku usahakan…


Seminggu lebih aku sedih gila-gila,time tengah deal nak jual ke orang yang nak beli tu pun sebak gila..allah ja tau perasaan aku.. tiap malam aku menangis…aku memang xboleh langsung sebut pasal atasrak nk kena jual..bergenang wei air mata…aku saying gila kot..itu la sumber pendapatan aku untuk 3-4tahun ni..


Tapi xapa la…aku redha… insyallah ada rezeki lain untuk aku. Dari aku kuburkan bisnes Atasrakcollection tu,lebih baik aku let go pada orang yang mampu nak jaga dia..


Atasrakcollection aku usahakan since hujung tahun 2011,gigih ulang alik ambil barang,bayar orang untuk marketing…taqa nak ada dekat tmpt sekarang ni…macam2 juga aku dh telan..taqa nak ngam dengan supplier..taqa nak dapat supplier yang tak berkira..


Surat perjanjian semua dah settle,dah siap dengan mati setem sekali. So sekarang Atasrakcollection dengan segala asetnya dah jadi hak milik Marina Kamaruzaman bukan lagi hak Safiyyah Osman.


Aku let go Atasrakcollection RM7000. Walau ada yang offer tinggi lagi…tapi aku dah stick dengan RM7000..sebab orang yang ambil alih Atasrakcollection ni aku kenal..aku tau dia jujur dan amanah.. so aku lega lepas Atasrakcollection dekat tangan dia.. 


Aku kenal dia sebelum aku kawen lagi..walau pun hanya kenal dari alam maya ja,tapi pernah jumpa dan pernah berurusan banyak kali dengan dia hal bisnes. Dia pun memang orang yang berbisnes dan background pun sangat bagus.


So customer2 Atasrakcollection,jangan risau..aku lepas pada orang yang amanah..yang tiap ringgit uoll dia akan pulangkan kalau barang xada,sama macam aku pegang Atasrakcollection. Vendor-vendor pun xperlu risau.. Owner baru Atasrakcollection,dia akan running Atasrakcollection sama macam aku juga.. Untuk masa sekarang,dia kekalkan cara aku. So sebarang penambahan barang yang vendor-vendor nak tambah,boleh email ja ke atasrakcollection@gmail.com macam biasa ye.


Sebab-sebab aku jual Atasrakcollection ni biarlah aku dan orang2 yang rapat ja tau…yang pasti aku jual bukan sebab Atasrakcollection bermasalah..Atasrakcollection baik-baik sahaja…xada masalah dengan siapa-siapa pun..


Aku pun tak pernah terbayang akan jual bisnes yang aku buat pelan-pelan ni ke pihak lain.. tapi apa nak buat kalau itu allah dah takdirkan untuk aku.. mungkin rezeki pihak lain pula guna nama Atasrakcollection.


Harap Atasrakcollection akan lebih Berjaya dan maju dibawah kak Marina dan suami. Jangan stop support Atasrakcollection.. Harga insyallah still maintain macam yang lama..


Pada yang nak beli barang baby dan kelengkapan baby secara pre order atau ready stock dengan harga murah setanding harga borong, boleh terjah www.myatasrakcollection.com. Website Atasrakcollection boleh dilawati menggunakan smartphone dan boleh order melalui smartphone juga. 


Boleh juga LIKE pages Atasrakcollection di facebook untuk update-update berkaitan barang dan pre order yang dibuat.


Barang ready stock pun dah banyak,kalau dulu just ada barang Pre order sahaja,sekarang dah ada ready stock item.. macam handmade barut dan bedung baby,produk avent  dan tommee tippee yang dibawa direct dari UK,produk Autumz,catalyst,Treenea dan macam-macam lagi barang ready stock yang available. Sila la lawati www.myatasrakcollection.com .




Bye.








































For Events, Review/shoutouts, Advertorial & Advertising kindly contact me at safiyyahosman@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim