Skip to main content

Recommended Item: Foreo Luna & Konjac Sponge ,Fantastic Face Care. ----- MUST TRY!

assalamualaikum..



Pernah dengar Foreo Luna ni??
rasanya tak ramai yang tau kan..

ok Foreo Luna ni dia ni alat untuk bantu kita cuci muka.
sangat bagus ok,sebab muka kita terhindar dari kuku..


dan dia akan bantu kita cuci muka seDEEP yang boleh..gittewww.
kalau baca review dari yang pernah guna,memang berbaloi guna Foreo Luna ni.





cer tengok video ni..
nampak betapa simplenya benda alah ni??


kita boleh kawal kelajuan getaran Foreo Luna ni mengikut kesesuaian permukaan muka.
tambahan untuk kulit muka orang yang berminyak,berjerawat dan muka kering.


Foreo Luna ni kita just gerakkan dia ke seluruhan muka,tak payah guna kuku.gerakkan tangan ja.
Kuku adalah tak bagus k untuk kulit muka.


lelaki dan perempuan boleh guna.


Must try ok!
cepat dan mudah!

harga 1set hanya RM85 sahaja.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~




Konjac Sponge.

Ingat lagi dengan konjac sponge yang pernah aku review??
siapa yang belum try,baik try sekarang..
berbaloi-baloi..


ramai juga yang try hasil dari baca review haritu..
pastu kebanyakkan repeat order..

berbaloi kan beli..
sebab memang bagus..

ni antara dalam banyak-banyak feedback.





bagus sangat-sangat konjac ni..
kan haritu aku dah cakap yang whitehead blackhead semua mesti akan pelan2 hilang lepas pakai konjac sponge ni..
bekas-bekas jerawat or jerawat jenis pasiaq tu..memang elok la guna konjac ni dari guna kuku n tangan..


memang setiap orang kena ada..
harga pun mampu milik.



untuk kedua-dua item ni,boleh beli di 



seller yang boleh dipercayai 100% sebab aku kenal dah lama.


so good luck n happy shopping!








Popular posts from this blog

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Cara Mudah Nak Download Movie Dari Internet Sekali Subtitle. (Movie Malay,English,Korea,Hindustan)

Hye, (Entry penuh gambar,step by step) Disebabkan ramai juga yang tanya pasal macamana nak download movie,meh sini nak ajaq HAHAHAHA aku download pastu aku tengok dekat tv.. aku dulu pun bengap gila kot..noob xdak dah..ahahaha Stress dok rumah..dah la xboleh tengok wayang,nganga tgk drama bodoh dkt tv3 ja memanjang.. hoi!mmg xboleh blah.. maka,Eli pun ajaq aku cara nak download. pastu aku ada tanya kawan aku juga.. Kalau movie korea aku selalu download dari kickass.to tulis tajuk movie contoh aku akan type :-  49days complete so nanti keluar..selalu movie korea kalau download dari kickass.to akan ada sekali sub.. xyah susah payah dah cari sub. cara nak download dari kickass.to sama juga step mcm bawah ni.. ~~~~~~~~~~~~~ Part 1 1st kena ada utorrent. kalau tak dak,google dan download la ye. download nanti akan naik macam gini klik la dekat icon utorrent iteewww bila klik,akan jadi macamni..