Skip to main content

Qaseh Gold,Suppliment Dari Makanan Sunnah,Sehat Itu Jihad!

assalamualaikum..




QASEH GOLD Minuman kesihatan dalam bentuk jus yang berasaskan ramuan yang diiktiraf sebagai Makanan Sunnah seperti Kurma, Madu, Habbatus Sauda', Buah Tiin, Zaitun, Delima & Air Zam-Zam.Diperkaya pula dengan kehebatan Gam Arab sebagai prebiotik semulajadi & herba tradisi seperti Za'faran, Ginkgo & Sireh.



QASEH GOLD membantu mengatasi masalah seperti -kegemukan - keletihan/kelesuan -batuk/sakit tekak -selsema - asma - gastrik - gout - migrain - buasir - Resdung - sembelit - tekanan darah tinggi - haid yg tidak teratur/keputihan - kurang keinginan seksual - anemia - kebas-kebas ringan - susah tidur - sakit sendi - sakit tumit - stress

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Terdapat 2 jenis jus Qaseh Gold iaitu Qaseh Gold Adinda khas wanita & Qaseh Gold Kekanda khas untuk lelaki. 



QASEH GOLD ADINDA :: Di dalam Adinda ia ditambah lagi dengan herba-herba khusus daripada Manjakani, Pegaga & Passiflora yang sangat baik untuk dalaman wanita.::



QASEH GOLD KEKANDA ::Ianya ditambah dengan herba khusus untuk lelaki seperti Tribulus, Guarana & Ashwaganda.



Qaseh gold kekanda sangat sesuai bagi :- Suami/Ayah, Isteri/Ibu, Warga Emas, Pekerja yg menggunakan tenaga fizikal, Pekerja yg banyak menggunakan tenaga minda/berfikir,Pasangan yang akan mendirikan rumahtangga, Pasangan yang berusaha untuk mendapatkan zuriat, Wanita mengandung, melahirkan & menyusu, Pelajar Universiti/Kolej, Ahli sukan.



QASEH GOLD JUNIOR ::Campuran minuman botani formulasi Makanan Sunnah seperti Kurma, Madu, Kismis, Tiin, Zaitun, Delima, Habbatus Sauda' & air Zam Zam serta tambahan Badam & Bayam. Sesuai utk kanak-kanak.InsyaAllah membantu : ✔ Membekalkan Tenaga ✔ Mencerdaskan Minda ✔ Menguatkan Sistem Imun ✔ MenyokongTumbesaran ✔ Membekalkan Serat.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

testimoni dari customer yang pernah guna produk kasih gold.







INSYAALLAH,MEMBERI KESAN POSITIF!!!BERIKHTIARLAH DENGANQASEH GOLD MUDAH MURAH MUJARAB. JOM SAMA-SAMA MARTABATKAN MAKANAN SUNNAH. 




untuk order boleh ke :-
facebook :anin.nazar
SMS / Whatsapp : 0175741682

Popular posts from this blog

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim