Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2014

Jack and the Never Land Pirates Plush Toy MURAH

assalamualaikum.. kalini aku buka pre order untuk plush toys. Pre order yang mengambil masa lebih kurang 2-3w selepas pembayaran dibuat. Plush toys high quality dan insyallah berbaloi untuk dibeli. tarikh pre order dibuka : SETIAP HARI.(Tiada tarikh tutup,anytime boleh order) Order dan terus bayar. dan aku akan terus submit order yang telah dibayar. tarikh untuk barang sampai (ETA):- Order 1hb bulan ini,barang akan sampai 1hb bulan hadapan paling lewat. Order 15hb bulan ini,barang akan sampai 15hb bulan hadapan. Order 25hb bulan ini,barang akan sampai pada 25hb bulan hadapan. **All pictures are actual photos. But due to the different light and monitor setting, minor color difference maybe exist. Thank you for understanding.  Size : 30CM Material : PP Cotton RM85 FREE POSTAGE SEMENANJUNG Untuk order boleh email safiyyahosman@gmail.com atau whatsapp 0192609886 untuk postage sabah sarawak add RM12

Jack and the Never Land Pirates Plush Toy MURAH

assalamualaikum.. kalini aku buka pre order untuk plush toys. Pre order yang mengambil masa lebih kurang 2-3w selepas pembayaran dibuat. Plush toys high quality dan insyallah berbaloi untuk dibeli. tarikh pre order dibuka : SETIAP HARI.(Tiada tarikh tutup,anytime boleh order) Order dan terus bayar. dan aku akan terus submit order yang telah dibayar. tarikh untuk barang sampai (ETA):- Order 1hb bulan ini,barang akan sampai 1hb bulan hadapan paling lewat. Order 15hb bulan ini,barang akan sampai 15hb bulan hadapan. Order 25hb bulan ini,barang akan sampai pada 25hb bulan hadapan. **All pictures are actual photos. But due to the different light and monitor setting, minor color difference maybe exist. Thank you for understanding.  Size : 30CM Material : PP Cotton RM85 FREE POSTAGE SEMENANJUNG Untuk order boleh email safiyyahosman@gmail.com atau whatsapp 0192609886 untuk postage sabah sarawak add RM12

Movie Review : Ruby Spark

assalamualaikum.. cerita ni layan gak... xsarat mana... cerita dia pasal sorang laki yang loser,yang xada kawan..xda gf...dia banyak habiskan masa dengan tulis novel.. dia banyak habis masa dekat rumah...so xda girlfriend..tapi dia selalu berangan nak ada awek yang sempoi...satu malam,dia mimpi...dia mimpi ada awek nama ruby datang sembang dengan dia... beberapa malam dia mimpi pmpn yang sama..dia pun tulis novel cerita pasal perempuan idaman dia.. 1hari, dia bangun tidur,tiba2 pmpn yang dia mimpi dan tulis tu,ada dalam rumah dia... terkejut ok.. dia pun seronok la..sebab pmpn tu sebijik macam dalam novel yang dia tulis... dia bawa pmpn ni jumpa family dia...tapi dia still dia..xbersosial..banyak habiskan masa dengan baca buku ja...tapi dia dah stop tulis novel pasal ruby... sampai la 1hari,si ruby ni jadi boring dengan habit bf dia..dia rasa sunyi...so dia pun keluar bersosial dengan orang lain...tinggal laki ni... ssampai la 1malam,ruby xmau balik rumah...laki ni pun sakit hati,dia m

Movie Review : Ruby Spark

assalamualaikum.. cerita ni layan gak... xsarat mana... cerita dia pasal sorang laki yang loser,yang xada kawan..xda gf...dia banyak habiskan masa dengan tulis novel.. dia banyak habis masa dekat rumah...so xda girlfriend..tapi dia selalu berangan nak ada awek yang sempoi...satu malam,dia mimpi...dia mimpi ada awek nama ruby datang sembang dengan dia... beberapa malam dia mimpi pmpn yang sama..dia pun tulis novel cerita pasal perempuan idaman dia.. 1hari, dia bangun tidur,tiba2 pmpn yang dia mimpi dan tulis tu,ada dalam rumah dia... terkejut ok.. dia pun seronok la..sebab pmpn tu sebijik macam dalam novel yang dia tulis... dia bawa pmpn ni jumpa family dia...tapi dia still dia..xbersosial..banyak habiskan masa dengan baca buku ja...tapi dia dah stop tulis novel pasal ruby... sampai la 1hari,si ruby ni jadi boring dengan habit bf dia..dia rasa sunyi...so dia pun keluar bersosial dengan orang lain...tinggal laki ni... ssampai la 1malam,rub

Monsters Inc Plush toy MURAH

assalamualaikum.. kalini aku buka pre order untuk plush toys. Pre order yang mengambil masa lebih kurang 2-3w selepas pembayaran dibuat. Plush toys high quality dan insyallah berbaloi untuk dibeli. tarikh pre order dibuka : SETIAP HARI.(Tiada tarikh tutup,anytime boleh order) Order dan terus bayar. dan aku akan terus submit order yang telah dibayar. tarikh untuk barang sampai (ETA):- Order 1hb bulan ini,barang akan sampai 1hb bulan hadapan paling lewat. Order 15hb bulan ini,barang akan sampai 15hb bulan hadapan. Order 25hb bulan ini,barang akan sampai pada 25hb bulan hadapan. **All pictures are actual photos. But due to the different light and monitor setting, minor color difference maybe exist. Thank you for understanding.   Boo Little girl Size: 25CM Material : PP Cotton  RM80 FREE POSTAGE SEMENANJUNG Boo little girl size : 35cm material : pp cotton RM95 FREE POSTAGE SEMENANJUNG Monsters Inc size : 28cm material : PP COTTON  RM68 FREE POSTAGE SEMENANJUNG Monsters Inc SIZE : 28CM MATE

Monsters Inc Plush toy MURAH

assalamualaikum.. kalini aku buka pre order untuk plush toys. Pre order yang mengambil masa lebih kurang 2-3w selepas pembayaran dibuat. Plush toys high quality dan insyallah berbaloi untuk dibeli. tarikh pre order dibuka : SETIAP HARI.(Tiada tarikh tutup,anytime boleh order) Order dan terus bayar. dan aku akan terus submit order yang telah dibayar. tarikh untuk barang sampai (ETA):- Order 1hb bulan ini,barang akan sampai 1hb bulan hadapan paling lewat. Order 15hb bulan ini,barang akan sampai 15hb bulan hadapan. Order 25hb bulan ini,barang akan sampai pada 25hb bulan hadapan. **All pictures are actual photos. But due to the different light and monitor setting, minor color difference maybe exist. Thank you for understanding.   Boo Little girl Size: 25CM Material : PP Cotton  RM80 FREE POSTAGE SEMENANJUNG Boo little girl size : 35cm material : pp cotton RM95 FREE POSTAGE SEMENANJUNG Monsters Inc size : 28cm material : P

Lama dah tinggal...

assalamualaikum.. dah lama plak xupdate blog.. malas gila oi. mood kelaut..banyak benda nak share..tapi itu la..hold hold hold. bila nak update ja,terus lupa habeh benda apa yang aku nak tulis..HAHAHA raya pun dah habis dah,aku tak berapa nak feel sangat raya tahun ni..makan pun kurang...xtau la sebab apa.. dah sampai sepang baru terhegeh2 masak rendang ayam sendiri..tanak pulut... masa raya memang tak sentuh langsung.. padahal mak mentua aku masak kemain banyak makanan.. ketupat pun xmakan.. *menyesal* ~~~~~~~~~~~~~~~~ so far,anak kakak aku semakin baik,walaupun doktor cakap 10% ja peluang untuk dia hidup..tapi kami 1family yakin yang dia boleh sembuh macam dulu. dia dah 2kali buat kimo. dah makin kuat dah.. adelia macam biasa..makin bijak dan makin aktif sampai kadang-kadang tak boleh nak control..dah pandai pilih baju apa nak pakai...pening!hahaha todddiiiaaaa...kuasa cahaya.. hahaha aku macam biasa,diet kelaut.. berat dari 55/56kg sebelum puasa.. now dah 60kg semula. sedih gila. xm

Lama dah tinggal...

assalamualaikum.. dah lama plak xupdate blog.. malas gila oi. mood kelaut..banyak benda nak share..tapi itu la..hold hold hold. bila nak update ja,terus lupa habeh benda apa yang aku nak tulis..HAHAHA raya pun dah habis dah,aku tak berapa nak feel sangat raya tahun ni..makan pun kurang...xtau la sebab apa.. dah sampai sepang baru terhegeh2 masak rendang ayam sendiri..tanak pulut... masa raya memang tak sentuh langsung.. padahal mak mentua aku masak kemain banyak makanan.. ketupat pun xmakan.. *menyesal* ~~~~~~~~~~~~~~~~ so far,anak kakak aku semakin baik,walaupun doktor cakap 10% ja peluang untuk dia hidup..tapi kami 1family yakin yang dia boleh sembuh macam dulu. dia dah 2kali buat kimo. dah makin kuat dah.. adelia macam biasa..makin bijak dan makin aktif sampai kadang-kadang tak boleh nak control..dah pandai pilih baju apa nak pakai...pening!hahaha todddiiiaaaa...kuasa cahaya.. hahaha aku macam biasa,diet kelaut.. b

Raya 2014 : Raya Pertama yang akan diingati sampai bila-bila.

assalamualaikum.. Raya tahun ni turn beraya dekat kg aku dulu. So raya 1st ,kami beraya dekat rumah mak,di tikam batu. Dalam gambar semua ada,kecuali adik tat..dia xcuti..kena keja..kurang la keseronokkan tu.. sikit2 asyik teringat dia ja ..gambar makanan semua x layoq pun dekat dia..layoq gambar raya ja.. Huhuhuhu Tahun ni raya pun sederhana. Dan boleh dikatakan raya paling sedih sekali dalam hidup family aku. Anak menakan aku,cancer tulang dan saraf..dah stage 4 dah. Syukur la..doktor bagi dia balik beraya dengan kami. Kebiasaan hari raya,kami akan ke kubur n ziarah adik beradik..berkumpul ramai2..tapi tahun ni,xdapat macam tu..sebab adam xboleh terdedah dekat tempat orang ramai..n adam pun xkuat nk jalan2..dia kena banyak baring.. Adelia dan abg adam. Susut sangat badan adam. Adam umur 4tahun. Tapi nampak sama besar dengan adelia. Adelia pun selamat la mcm faham..dia xkacau adam..xberebut mainan dengan adam. Dia cuma dok ja tepi tengok adam main.. Adam pun nampak macam seronok ada a

Raya 2014 : Raya Pertama yang akan diingati sampai bila-bila.

assalamualaikum.. Raya tahun ni turn beraya dekat kg aku dulu. So raya 1st ,kami beraya dekat rumah mak,di tikam batu. Dalam gambar semua ada,kecuali adik tat..dia xcuti..kena keja..kurang la keseronokkan tu.. sikit2 asyik teringat dia ja ..gambar makanan semua x layoq pun dekat dia..layoq gambar raya ja.. Huhuhuhu Tahun ni raya pun sederhana. Dan boleh dikatakan raya paling sedih sekali dalam hidup family aku. Anak menakan aku,cancer tulang dan saraf..dah stage 4 dah. Syukur la..doktor bagi dia balik beraya dengan kami. Kebiasaan hari raya,kami akan ke kubur n ziarah adik beradik..berkumpul ramai2..tapi tahun ni,xdapat macam tu..sebab adam xboleh terdedah dekat tempat orang ramai..n adam pun xkuat nk jalan2..dia kena banyak baring.. Adelia dan abg adam. Susut sangat badan adam. Adam umur 4tahun. Tapi nampak sama besar dengan adelia. Adelia pun selamat la mcm faham..dia xkacau adam..xberebut mainan dengan adam. Dia cuma dok ja tepi teng