Skip to main content

Zalora ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh Zalora,Jom shopping sakan dengan Zalora!!!!

assalamualaikum..


haissshhhh..dah lama kepingin nak shopping dengan Zalora.. usha-usha la kan..sekaliiiiiiiiiiiiiii.. tengah sale CNY weiiii.... terus tahap meroyan tu mai..hahahaha









aku sukaaaaaaaaaaaaaaaa..
harga rm65
mahal gak..
tapi sebab tak pernah ada kasut gini..pejam mata jala beli..
nanti tidoq tak lena plak.. 
gittewwww







ni pun gegar jiwa.. hahahaha
lepas sale dapat RM48.30 SAJAAAAAAAAAAAAAAA..
rembattttttt...
Aku jarang beli warna-warna yang lembut mcm gini..warna peberet aku biasanya warna terang2..hehehe..
Tapi kali ni berkenan pula..





ni pun cantikkan??
ada banyak lagi saiz..
harga RM55 ja..
ni ioll tak rembat..
ckup la 2kasut dekat atas...




ni pun lawaaaaaaaaaaaaaaa gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
meroyan dah..=.='
harga murah ja uoll RM39 ja..



settle bab kasut..
jom usha baju pulak..


cantik kan??
sekarangkan tengah in baju garis2 ni..
RM39 ja uoll..
brand : ETHNIC CHIC




 ni pun cantik weiii..
harga RM49..tapi sayang tinggal saiz 50 ja..saiz besaq..
brand sama macam baju atas..


cun kan??
kemeja pun brand sama juga
harga RM39 ja..
banyak lagi saiz kecik..
banyak wei pilihan warna...



macamana??
level meroyan untuk shopping dah meronta-ronta??hehehe.. 


Shawl pun cantik-cantik wei..
Next time kita tengok shawl pulak..

Disebabkan dapar voucher RM25, maka dari total Rm153 tinggal jadi Rm128.

Sign up ja terus dapat tau voucher Rm25 ittewww..
Tak sabar nak tunggu barang sampai ni..

Pakaian lelaki pun boleh buat gegar jiwa weiii..tapi sebab laki ioll cerewet..maka selamat la duit ioll..kahkahkah.. :p


Ramai yang kata zalora ni penipu..barang lambat sampai...barang xdapat...2012 paling hot pasal zalora penipu...tapi terpikir tak kita,time ramai yang bagi review buruk2 tu,adalah time masa nak dekat raya..nak2 pulak time tu Jovian punya baju pun masuk zalora...

Mestilah ramai orang place order..disebabkan itu,jadi beberapa masalah...tapi aku tengok time tu pihak zalora layan customer sehabis baik..

So now! Dah 2014..semestinya team Zalora dah perbaiki servis depa kan..jangan takut ok..ramai ja kawan-kawan aku yang order ,dpat barang.

Barang dekat www.zalora.com.my pun berkualiti..
Siap boleh cas on delivery uoll.

Jom!serbu Zalora!!!
sementara ada sale sila la terja laju-laju..
^___^.


P/s : nnt dapat barang,ioll review best ke tak best. :) excited oi walau harga murah. 

Bye.















Comments

Sheila Salim said…
Assalamualaikum awak! first time sign up terus dapat rm25? boleh terus shopping guna voucher tu, kan kan?

Popular posts from this blog

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di