Skip to main content

Youth Buzzr, ikut Eli buka booth..

assalamualaikum..



Eli sekarang buat tshirt brand sendiri.
local brand gitttewww..

tahun ni banyak la dia akan masuk event ,ni event kedua untuk dia dengan partner dia.
event pertama haritu aku langsung tak ikut pun..

malas nak ikut sebenarnya, Adelia kan makin lasak..bila eli cakap kalini event depa buat dekat tempat yang selesa..so aku pun ikut la..

event under youth buzzr..depa buat dekat dataran underground.
1st time aku sampai sini..tak tau plak wujud tempat ni..ahahaha


ramai budak-budak muda yang buat local brand sendiri.. local brand yang femes-femes macam kuku besi tu xada..next event kot baru ada..

bangga oi anak melayu ramai yang berniaga..

eli brand clothing dia nama INSURGENT
instagram : Insurgentclothingco


Ni gambar-gambar customer yang singgah booth haritu.. ada yang tak sempat ambil gambar..ada yang segan-segan..hihihi





bukan ja baju yang ada..bandana ada..button ada..sticker pun ada..

bandana

sticker



button


ni pula antara design baju yang ada..




coming soon insyallah akan ada design baru..

so uoll kalau nak beli untuk suami ke..boyfirend ke..boleh la order dekat ig insurgent tu..
price dalam RM40-45 gitu..
 support local brand gittewww

baju usa cotton..
so memang sedap pakai..kalau basuh banyak kali pun xmeqi..xjdi besaq...
printing pun xkeluar if uoll basuh selalu..


~~~~~~~~~~~~~~~
sambung cerita..
kami sampai hari ahad tu dah jam1 kot xsilap..dok la melangut hahahaha..
aku layan adelia jala..



aktiviti Adelia,meronda 1mall dengan layan ipad & main masak-masak. Jenuh layan..dia langsung tak tiduq kot..selalu tiduq siang..ni tak tiduq langsung...


typical potret kami sekeluarga..
hahahaha


bye.
next event,dekat seremban!





Comments

DYatie said…
Best nya piya. Laki bini niaga.
Chekgu Azrine said…
Good luck utk hubs piya n piya too
Mar Mansor said…
semoga terus success

Popular posts from this blog

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim