Skip to main content

Sweetlite Creation Studio Photography & Services :: RM50 for Unlimited shoot.

assalamualaikum..


Bestkan... rm50 ja uoll.. ioll nk p terjah insyallah after raya. :)..photoshoot ni xterhad untuk family ja..girly2..boy2 yang bujang pun boleeeehhhhhh...boyfriend girlfriend pun boleh..cina india melayu kadazan semua boleh!!!!




T & c :-

Pencerahan:
Untuk makluman semua, kami Sweetlite Creation ( Photography & Services ) tidak hanya khusus kepada Photography untuk bayi/baby sahaja... 
ramai yang bertanya "kalau parent nak amik gambar skali boleh?", "kalau saya nak shoot baby & handbag boleh?" "kalau saya nak shoot baby & kakak baby boleh?"
jawapannya... memang boleh... ini kerana kami menawarkan perkhidmatan Shoot Pelbagai dalam tempoh 1 jam di studio kami dengan harga RM50 ini & anda akan mendapat softcopy unlimited shoot dalam bentuk CD/DVD copy, hanya 3 - 5 keping gambar yang terbaik akan kami touchup/edit (editing ringan spt: Crop & Brightness) sebelum kami memproses 'burn CD/DVD' gambar2 anda dan diserahkan kepada anda secepat mungkin selepas sesi photography. Kami hanya menawarkan harga RM50 ini pada waktu hari bekerja iaitu Isnin - Jumaat dari jam 10pagi sehingga 10malam 

Syarat Lain untuk Sesi RM50 ini:
- 1 sesi hanya untuk 1 keluarga (Parent & Anak-Anak) ATAU:
- 1 Sesi sekiranya bersama teman teman/kawan, maximum 4 orang sahaja, sekiranya lebih dari 4 orang akan dikira sebagai 2 sesi ATAU dikira Tambahan separuh harga untuk seorang lagi.

Selain dari apa yang kami tawarkan dengan Harga RM50 ini, Bayaran tambahan akan dikenakan atas permintaan penambahan dari pihak anda sendiri seperti:
- Printed Output (Gambar siap di print) samada wall frame photo atau album.
- Perkhidmatan mengambil gambar di luar lokasi studio kami.

Harap Maklum. Sekian.
Terima Kasih   

~~~~

Ni antara gambar yang dah di snap oleh team sweetlite creation.

Mommy n daddy to be

Small family
:)

Newborn hingga ke toddler pun boleh.


Ni snap untuk product.
Tak salah ni tudung dari team nofa kot.

So hat berniaga..sila grab peluang ni ok.

Siapa yang nk buat profil model ala2 next stop model pun boleh..

Gila2 cmni aku suka..xda la formal berdiri pacak ja..

Mampu pakai kain pelikat??.hahaha


Couple


Cool kan??..
Snap gambar dalam studio ni bagi aku lagi cool dari outdoor..

Untuk sebarang tempahan atau pertanyaan boleh terus direct contact team sweetlite creation.

Like fan page fb :- https://www.facebook.com/sweetlite.creation


Atau terus PM :-
https://www.facebook.com/messages/sweetlite.creation

Atau terus roger n wasap wasap :-
0123506985(adib)


Cecepat.
Nanti jangan jelly if ioll up gambar photoshoot ioll..hahahaha


Bye uoll.

Comments

Fariza said…
tq :)
tgh pk cemanalah anakku nanti bgmbar.
dhlah xbleh dok diam. huhuhu
DYatie ABakar said…
Lokasi nyer mesti dkt area kl selangor kn uols. Iols kat ipoh mg nan hado la uols. Hish! Rugi.
Julia Johari said…
Besttt yeeeeeee weeeeeeee terima kasih lalink...umi Qi mmg kaki bergambar...pantang nampak murah2 nih...haishhhh nak amik gambar raya lah thn nih...yeyyyyyyyyyyyyyyy :)
Unknown said…
wah,thanx atas info ni..dekat je dgn umah IbuNoey..
safiyyah osman said…
Cpt ibunoey book.... tumpang murah... bleh p pakai bju rya :)
safiyyah osman said…
Hehhe..cpt boookkkkk hahahaha
Unknown said…
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=523994954354104&set=a.376917172395217.94957.228262050594064&type=1&relevant_count=1
Pn. Ina, antara customer yang telah mendapatkan khidmat kami di Sweetlite Creation Studio Photography :)

Terima Kasih
Unknown said…
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=523994954354104&set=a.376917172395217.94957.228262050594064&type=1&relevant_count=1

Pn.Ina antara customer/pembaca blog ini yang telah mendapatkan khidmat Sudio Photography RM50 ini dari kami di Sweetlite Creation.

Terima Kasih :)

Popular posts from this blog

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Cara Mudah Nak Download Movie Dari Internet Sekali Subtitle. (Movie Malay,English,Korea,Hindustan)

Hye, (Entry penuh gambar,step by step) Disebabkan ramai juga yang tanya pasal macamana nak download movie,meh sini nak ajaq HAHAHAHA aku download pastu aku tengok dekat tv.. aku dulu pun bengap gila kot..noob xdak dah..ahahaha Stress dok rumah..dah la xboleh tengok wayang,nganga tgk drama bodoh dkt tv3 ja memanjang.. hoi!mmg xboleh blah.. maka,Eli pun ajaq aku cara nak download. pastu aku ada tanya kawan aku juga.. Kalau movie korea aku selalu download dari kickass.to tulis tajuk movie contoh aku akan type :-  49days complete so nanti keluar..selalu movie korea kalau download dari kickass.to akan ada sekali sub.. xyah susah payah dah cari sub. cara nak download dari kickass.to sama juga step mcm bawah ni.. ~~~~~~~~~~~~~ Part 1 1st kena ada utorrent. kalau tak dak,google dan download la ye. download nanti akan naik macam gini klik la dekat icon utorrent iteewww bila klik,akan jadi macamni..