Skip to main content

Bantal hello kitty untuk adelia.

assalamualaikum..


Mak dia yang excited lebih sebenarnya..muahahahahaa.. aku ni walaupun nampak macam kasar..tambah2 time zaman sekolah...bila besar tetaaaaaappppppp aku suka benda comel2... tambah dah ada anak.. hui lagi la aku suka..


Kebetulan kak ila(kawan dari form4) jual.. beli la untuk support member2..kak ila ni baru berjinak2 berniaga... aku pun kenal dah lama..1sek..walaupun kak ila senior..tapi aku rapat dengan dia..poli pun sekali...duduk rumah sewa sekali...


Kak ila pun dah kawen...dah ada anak..baya2 adelia juga...

Kak ila jual bantal2 comey ni dengan harga murah ja wei...puas hati plak tu...


Aku order 2biji untuk adelia..

Sebiji Rm25 tak masuk postage.

Comeyyyyyy wei...



Besaq ok..
Memang boleh buat bantal tidoq..lembut jaaa..


Memang best.aku suka benda elok tapi murah..hahahah
Kalau sapa nak..
Boleh add fb kak ila
Cari nama nur adilah 

Kalau keluar banyak nur adilah..pilih yang ada tulis macamni..
Nur adilah (mamafathia)

Kalau sapa yang friend dgn aku dkt fb..tgk aku ada sbagai mutual friend ha betui dah la tu..

Macam2 lagi ada selain hello kitty.
P usha ok..


:)
Bye.

Comments

puansazusarin said…
Comel sangat..blh beli untuk sakina ni..
Unknown said…
Cmpur postage bpe?nk beli la..
Julia Johari said…
Sgt cuteeeee....utk baby girl sgt sesuai...utk Umi Qi baby boy...uwaaaaaaa tgk je lah hehhe
perfumerack said…
ala..tak jumpa lah nama nur adilah tue...
mamafathia said…
Thanks a lot pia<3<3
insyallah kalu ada design baru akn upload lagi.

Popular posts from this blog

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim