Skip to main content

Perempuan gila dan blog carutan jari.

assalamualaikum..


Aku xtau apa masalah manusia sorang ni... serius moron..muahahahahaha..


Nampak komen paling last sekali tu?..


Aku pun xtau apa problem dia..add aku..pastu tetiba komen mcm celaka.
Tapi tu la sian dia..dia ingat akan jadi kudis pada aku kot..
Lol.

Cuba lagi ok.

Memang allah ada jadikan manusia2 macam hg ni..macam author blog carutan jari...manusia2 macam ampa ni la yang jenis hidup dalam longkang.
Sebab hati terlalu busuk.

Oh untuk maklumat reader blog aku,blog carutan jari tu dibuka semula kisahnya..aku tau pun sebab ada anon komen bagitau dekat entry "penjelasan tentang blog carutan jari yang cuba nak sabotaj bisnes kecil aku"..(boleh tgk dkt sidebar)
Tapi hanya ada entry pasal bisnes aku saja,kononnya itu bukan dituju kepada aku.. gigih nak rosakkan bisnes orang..

Tapi bab bisnes ni, bkan aku ja yang kena..peejburhan pun kena..xcaya tanya peej..wakakakaka..
Tabita peej xori katanya..
Bila peej respon dekat tuduhan dia,sama juga jawapan dia..tabita xori tu bukan ditujukan pada peej..
Dia ingat reader tongong mcm dia kot.muahahahaha. sian hg kan MORON.


Pada yang tertanya-tanya siapa penulis blog carutan jari tue.. ini list penulis2 dia..semua ada blog sendiri..

Maybe penulis2 ni sedia maklum entry "the customer is always right yes no" ni dituju pada siapa.
Mesti pakat2 kata bukan aku .akai orang2 moron mcm lepa ni orang dah boleh baca. TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL..


Dekat blog personal masing2 ni bukan main entry semua baget2 ahli syurga..konon adab nabi katanyaaaa..
Muahahahaha..

Bagus la buat blog lain semata2 untuk dengki khianat pada orang lain.
Bagus.
Masuk syurga tau bila dengki khianat dekat orang lain.
Kahkahkahkahkah..


Dan aku tertanya2 juga kenapa penulis blog carutan jari ni busybody nak campur urusan aku..aku xpernah plak kacau urusan lepa..

Aku busy jaga anak..busy jaga laki..busy dengan bisnes online.. 
Maybe sebab aku ada life..

Lepa xda life..maka campur urusan orang la kan..xapa la kita bersangka baik.


Sekian.
Terima kasih.


P/s : pada customer kalau ada sebarang masalah boleh direct dengan saya ye sebab semua penulis carutan jari xada kena mengena dengan saya dan juga bisnes kecil saya. Cuma mereka maybe rumah xda cermin,sebab tu xmalu campur urusan bisnes orang.

Tq semua.

Comments

sabar itu manisss piyah...moga kau dpt buat europe tour pulak lepas nie..x jejas laa piyah.tgk muka tau dah piyah lagi comey aihh..apetah lagi kalau nk compare ngn size.jauuuuuuuhhhh sgttt syg...LOL
Unknown said…
npe msti wujud manusia yg dengki iri hati ngan kejayaan org len..aishhh geram bce...plg geram npe msti nak komen camtu kt pic anak org lain??? ape slh bb smpai nk tendang2?? bodo la org camtu..xyah layan la dia dik..
Anonymous said…
dia saiko.. baca blog dia pun dh tau cemane saikonya dia..

Popular posts from this blog

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim