Skip to main content

Awak, terima kasih untuk hadiah kali ini.

Alhamdulillah,kami selamat sampai ke malaysia kemarin pukul 7pgi. 9jam flight weiiiii..masa p sana 11jam..

Dan yang paling best gila,eli bagi something!!!hhehehe..aku kalau ikutkan dah dua bulan xpakai hf,sebab aku tunggu pre order iphone5 sampai..aku order dari ladynoe..tapi xda rezeki nak pakai iphone5 harga media..ladynoe refund duit aku,tadi lepas bangun tidoq eli terus ajak p beli hf baru yihhhaaaaaaaa...

Duit iphone5 ni duit eli..dulu dia yang beli iphine4s untuk aku..hehe ni kira hadiah dari dia juga la..cuma upgrade sikit hahaha

Kami p alamanda,singgah dekat digi depan dgn subway..terus eli suggest note 2 pink limited edition ittewwww...

Aku pun tengok macam berkenan,aku kalau hf aku nk camera dia ja dengan email hahahaha yang lain xkisah...terus jatuh chentaaaa dengan camera depab dia...kahkahkah..i suka snap gambar sendirieewwww so harus la suka!!! Hahahaa

Harga note2 pink ni mahal 100 dari yang biasa tu..aku beli rm2129 without contract..inc screen proctr..

Terima kasih la b sebab selama dua bulan tahan share hf dgn i..hhehee..i love u!!!waaaaa terus love u...dpt pahala wooo buat isteri seronok hahaha

Kental xkental selama dua bulan eli share hf dgn aku..dia guna sat2 ja..padal hf dia...huhuhu..

Walau xdapat pakai ipong..hati aku still rasa best sebab dapat note limited ni hehehe..

Tq sayang!!!anda suami hebat!!! :)

Comments

Mimy Hamid said…
untung la..tahniah...nak note gak....huwaa
ZYASH said…
Wah... seronok giler, dah la zai peminat tegar note 2.. tapi terpaksa sabar'n diri sebab $$$$...hehehe , student.., hope la dia tak keluar limited edition warna merah... (kang aku g jual tisu tepi jalan plak..hahahaha, nak kumpul wet punye pasal..)
Sheila Salim said…
Assalamualaikum kak. taniah. rezeki tu. baiknya suami. hehehe. beli apa je kat Istanbul tu? bak citer sikit. hehehe. best gila kan?
terbaiklaaa eli.....
Mummy Damia said…
untungnya... izwa dah nak masuk setahun pakai hp yang boleh buat call n sms je...
nanakimie said…
wah syoknya:)

p/s: xsabar nak baca entry istanbul ni^-^
Aty_Fared said…
Inilah hp yg laki i nk sgt sekrg...tp tah kenape asyik bertangguh jer stp kali nk beli..nanti2 lah katenye..agaknyer nk kene tunggu hp lame 4 tahun tu rosak dulu kot br nak beli...huhu

Popular posts from this blog

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Cara Mudah Nak Download Movie Dari Internet Sekali Subtitle. (Movie Malay,English,Korea,Hindustan)

Hye, (Entry penuh gambar,step by step) Disebabkan ramai juga yang tanya pasal macamana nak download movie,meh sini nak ajaq HAHAHAHA aku download pastu aku tengok dekat tv.. aku dulu pun bengap gila kot..noob xdak dah..ahahaha Stress dok rumah..dah la xboleh tengok wayang,nganga tgk drama bodoh dkt tv3 ja memanjang.. hoi!mmg xboleh blah.. maka,Eli pun ajaq aku cara nak download. pastu aku ada tanya kawan aku juga.. Kalau movie korea aku selalu download dari kickass.to tulis tajuk movie contoh aku akan type :-  49days complete so nanti keluar..selalu movie korea kalau download dari kickass.to akan ada sekali sub.. xyah susah payah dah cari sub. cara nak download dari kickass.to sama juga step mcm bawah ni.. ~~~~~~~~~~~~~ Part 1 1st kena ada utorrent. kalau tak dak,google dan download la ye. download nanti akan naik macam gini klik la dekat icon utorrent iteewww bila klik,akan jadi macamni..