Skip to main content

Lace shawl dari Hijab&such yang murah dan osem!








1st time aku pakai shawl jenis lace ni...sebelum keluar dating harus test style mana yang aku nak pakai..hehehehe..



Aku dok besa pakai shawl style besa-besa ja..pastu haritu husband kata xelok..sentap i tau..dia kata muka aku nampak kecik...aku tengok nampak besaq ja..hahaha..pastu sesaja la try pakai style dok besa aku pakai...








Mihmihmih...adelia pandang ja mak dia dok snap gambar sendiri..kahkahkah..
Style ni la yang eli kata xelok... T_T..




Shawl hat yang aku beli semua aku dah bagi mak.kecuali yang ini..sebab cantik,pastu nampak macam kaya..hehehe..



Pastu aku gedik-gedik buat style hana tajima uoll..hahahaha..1st time ni aku try buat...nak tengok nampak cun ka dak...



Rupanya lace shawl ni sesuai juga buat style hana tajima ni...maybe sebab kain chiffon ni style berat..atau pun orang kata style jatuh bila pakai...so memang rasa selesa...dan terletak elok ja atas kepala..




Wah gitu...lama dah xsyok sendiri hahahaha..




Lace ni panjang ye anak-anak.memang buat style macamana pun shawl ni tutup dada..




Nak tengok shawl ni panjang mana???



Panjang lebih kurang 1.8m..material kain adalah quality chiffon..




Lace yang ada dekat shawl ni kira just nice..xpanjang sangat xpendek sangat...kira cun la...







Bab harga pulak..aku kan jeneh suka hat murah..hahahaa..so harga mesti la murah gilllllaaaaa..sebab banyak online shop aku tengok harga lace shawl lepa mahal..atas pada RM50...




Lace shawl ni boleh dapat dalam harga RM47...INCLUDE POSTAGE ye...
Murahkan???..



Serius kalau beli..memang puas hati sebab kain chiffon dia memang kain chiffon yang xjarang...pastu style bila pakai kita pin..dia nampak kemas sebab kain berat n jatuh...kira berbaloi la dengan duit..



Murah,material best...
Mana nak dapat shawl macam aku???








Boleh serbu ramai-ramai online shop:: hijabandsuch.blogspot.com





Atau boleh juga terus email ke :: hijabandsuch@gmail.com


Lace shawl ni custom made ok..boleh demand nak colour apa...kot ada idea nak match warna lace dengan warna shawl pun insyallah boleh request..apa-apa pun boleh terus email pada lepa..


Warna purple macam aku pun cun..serius cun..lace dia warna putih silver lebih kurang..


Hijab & such ni juga ada jual tudung dan shawl lain juga...macam-macam koleksi ada..dan harga memang mampu milik..


Cepat serbu or email tau... Aku berani sure 100% memang puas hati.







Byebye..
Safiyyah osman.



.

Comments

MiYOKO SuKi said…
comei tui piya niii...pandai promote lk tu..hihihi...nk try order gklaa..
~@ql@!)y~ said…
Macam mane nak order ye sis??

Popular posts from this blog

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Cara Mudah Nak Download Movie Dari Internet Sekali Subtitle. (Movie Malay,English,Korea,Hindustan)

Hye, (Entry penuh gambar,step by step) Disebabkan ramai juga yang tanya pasal macamana nak download movie,meh sini nak ajaq HAHAHAHA aku download pastu aku tengok dekat tv.. aku dulu pun bengap gila kot..noob xdak dah..ahahaha Stress dok rumah..dah la xboleh tengok wayang,nganga tgk drama bodoh dkt tv3 ja memanjang.. hoi!mmg xboleh blah.. maka,Eli pun ajaq aku cara nak download. pastu aku ada tanya kawan aku juga.. Kalau movie korea aku selalu download dari kickass.to tulis tajuk movie contoh aku akan type :-  49days complete so nanti keluar..selalu movie korea kalau download dari kickass.to akan ada sekali sub.. xyah susah payah dah cari sub. cara nak download dari kickass.to sama juga step mcm bawah ni.. ~~~~~~~~~~~~~ Part 1 1st kena ada utorrent. kalau tak dak,google dan download la ye. download nanti akan naik macam gini klik la dekat icon utorrent iteewww bila klik,akan jadi macamni..