Skip to main content

My wishlist :: Skechers Women's Plus 3-Raise Your Glass Sneaker

Serius aku tidoq xlena pikiaq pasai sneakers nie.huhuhuhuhu..


Sapa yang follow intagram aku mesti perasan yang aku ada upload gambar kasut ni dari 2bulan lepas.

Macamana aku boleh berkenan?..aku ada follow blog sorang perempuan indonesia yang gilakan kasut.sekali tengok dia ada upload sneakers yang style high cut..terus jatuh cintaaaaaaaa..aku pun google lerrr.....macam-macam brand aku jumpa.

Husband suruh beli brand reebok macam yuna.tapi aku xberkenan..xcamtik pun reebok yang yuna pakai...


Google memula aku berkenan dengan brand steve madden..dekat KLCC ada butik dia..kasut tu ada dalam intagram aku..studded sneakers nama dia..harga RM800...masyallah berkenan.nak ja kumpoi duit beli..kumpoi tetiap bulan 2rat..4bulan dah dapat..hehehe ..tapi husband xbagi lerrrrr...

Google lagi....last aku jatuh cinta..dengan sneakers isabel marant...serius lagi cantik.tapi mahal nak mampuih..

Start dari 2bulan lepas aku memang dok meroyan nak kasut ni ja.setiap minggu google tengok..hahahahaa


Aku kalau dah start suka something memang akan try dapatkan.dan semestinya guna duit sendiri.hehhe..tapi kalau husband nak belanja lagi ok lerrr..heheheh


Isabel marant xda butik dekat malaysia.so kena beli online.harga RM235USD..tapi aku tengah gigih cari harga bawah 200USD..so jumpa la brand skechers.design sejibik macam sneakers isabel marant itteeewww..


Husband pun semangat tolong search bagai ke aku.


Harap dapat ler sneakers idaman aku ni...


Begini la rupa bentuk sneakers ittewwww..


P/s : harapnya tiada la sesapa yang butturt pasal wishlist aku ni.. Sebab jangan risau..aku beli xguna duit laki hg jauh sekali duit hg. TROLOLOLOLOLOLLLLLLLLLLLL

Comments

fifi said…
Material dia omg cantiknya.tp i x reti pakai kasut gini..kaki berpeluh.rasa x selesa.almaklumlah..kaki i besar mcm gajah..
Mimy Hamid said…
smart giler seh...phewwit
~ NANA ~ said…
sesuai dgn piya...kalau nana yg pakai, mmg kelakar la sbb dh terbiasa pakai heels...hehe
luvDriGhtOne said…
This comment has been removed by the author.
luvDriGhtOne said…
srius smart!ssuai utk hot mommies
luvDriGhtOne said…
This comment has been removed by the author.
Anonymous said…
salam kak,
akak beli kasut ni online ke kat kedai..?
sbb kedai sketchers ni ada akt msia..n harga dia berapa??
safiyyah osman said…
Anon :: akak beli dkt website amazon...tp xshipping ke malaysia..shipping ke US..kwan husband tlg bwa blik..klu beli dkt sana dkt rm300 juga +kos postage..ritu ada tny dkt butik dia dkt mid ka mana ntah..dia kata masuk malaysia bulan jan 2013..hrga maybe double kot dlm rm5-600.

Nnti blan jan ni try p usha tgk ok :)
rianaLovE said…
Hi...I pun tgh meroyan isabel ni.hmm agak2 kat website der tu boleh percaya ke.btw mind share the link?its in USD kan...
safiyyah osman said…
Beli dkt amazon or ebay...
farah said…
Alamakkkk! Fav I jgk laaa....camne I nk beli? Bleh recommend tak kak?? Plssss..email kte fara_pg@yahoo.com
farah said…
Salam kak...kita minattt sgt kt kasut ni...recommended plsss kt mne nk beli..
farah said…
Alamakkkk! Fav I jgk laaa....camne I nk beli? Bleh recommend tak kak?? Plssss..email kte fara_pg@yahoo.com

Popular posts from this blog

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi