Skip to main content

Lovely lace baby.


kasut pertama nur adelia.


mainan ke-4 nur adelia.



Gaji dah dapat!!yeaaaaayyy!!^_^
Syukur alhamdulillah,side income bisnes aku yang kecik itu sedikit sebanyak dapat aku guna.walaupun untung xseberapa.

Terima kasih pada kakak-kakak yang sudi membeli dengan saya.
Hari sabtu baru-baru nie,lepas settle bab penghantaran parcel,terus p alamanda sat sebab nak beli kelampu dekat nur adelia.
Sekarangkan mega sale,so sapa yang ada member kad anakku,boleh p borong dekat anakku.sebab sale pada yang ada member card.


Memula terjah anakku,beli kelambu tu dgn stoking sepasang.sebab terlupa nak pakaikan stoking dekat nur adelia.
Pastu jalan la nak p vincci sebab ada 50% sale..sekali terpandang LUVLY LACE BABY..


Mata terus bersinar..hahaha..

Ya allah,rambang mata aku weiiiiiiii..kasut masyallah,comey-comey la..rasa macam nak angkut semua! -.-"


Pilih la sepasang dekat adelia..macam gambar 1st tu..itu la kasut pertama nur adelia.^_^
Terus bagi pakai kot..hehehe..ciwi..memang puas hati..kemas gila kasut tu di kait..
Harga RM35.90..tapi ada diskaun,10%..semua barang ada diskaun ye..baju 50% diskaun..tapi baju yang terpilih saja.

Dah pilih sepasang kasut,mata aku gila dok tengok headband pulak.. -.-"
Tapi xambik pun..aku ambik 1romper untuk pakai masa raya nanti.^_^ ..harga boleh tahan..88.90..diskaun 10%..tapi xapa la..bukan selalu ye dak..setahun sekali..

Selalu baju semua borong punya ja..hehe..apak dia xkata apa..apak dia setuju ja..heeeee..
Masa tengah dok pusing dalam kedai yang sekangkang kera tu..kaleh-kaleh tengok adelia dah sedap ja buh bear dalam mulut.. -.-
Last beli sekoq..kecik konet..tapi harga mahaiiiiiiii....RM29.90 T_T


Selamat anak sorang,kalau x..memang xdapekkkkkk la..
Tapi all item diskaun 10%..tak tanya pulak pasal member card..sebab kalut..
Seronok bila dapat beli guna duit sendiri..bila dah ada income sendiri,atleast,apa yang kita berkenan..kita boleh beli sendiri..xgadoh dah nak tunggu duit laki..
Laki taqa mana sangat nak boleh bagikan..banyak benda yang nak kena bayaq..ye dak..
Syukur alhamdulillah dengan rezeki yang ada.
So sesapa yang nak membeli belah dekat anak tercinta..boleh terjah luvly lace baby..ada sale!!!!!


Tata.



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Aty Fared said…
sekarang kalau shopping jer duit mensti perabeh kat anak dulu kan..heheh...:)
Wawa said…
huh comeynye ank patung tu...nk beli gak la...gagaga.:P
Wawa said…
huh comeynye ank patung tu...nk beli gak la...gagaga.:P

Popular posts from this blog

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim