Skip to main content

Dasar jantan melayu tak cermin diri.

assalamualaikum.. hye peeps.


gambar dari facebook.

~ ~ ~ ~

kenapa yer jantan-jantan meleise yang baget bagus suka nak kata dekat orang perempuan.
kadang macam bodoh.

pongpangpongpang kalut perempuan nie xtutup aurat la..
perempuan macam nie macam tue...

kenapa?xada ke perempuan melayu yang kerja sebab nak sara family?nak tolong ringankan suami??
WTF...otak serupan moron sangat?

nak kena angkat tong gas baru tanda dia tolong suami?
kahkahkahkahkahkah
dasar bodoh.

tak payah sembang kemaih kalau orang kata rokok tue HARAM,tapi still hisap.
Tak payah lagak baik kalau solat jumaat pun 3kali p,10kali xp..
tak payah lagak bagus kalau bila suruh jadi imam pun bertolak hang aku..kahkahkah
boooooooooooooooooo!

xyah nak tunjuk alim kalau main bola pun pakai seluar atas pada lutut.
Mulut nganga bila tengok perempuan seksi..
xyah sembang kencang kalau duit dating dengan awek pun minta dekat mak apak..
Xyah tunjuk bagus,kalau anak dara orang ampa dok bagi jahanam!
boooooooooooooooooooooo!!


nak menasihat...
ada cara..
bukan dengan cara persenda orang perempuan boleh rasa dah hebat sangat.


aku butturt bila baca benda-benda or perkataan yang dok persenda perempuan.
teruk sangat ke?

kalau dah rasa perempuan melayu terok,sila la p kawen dengan nigger..
tue pun kalau awek nigger mau la..
kote kecik!
kahkahkahkahkahkahkahkahkahkah


selaku imam..ketua keluarga..
cuba usaha buat diri tue macam imam.
dah dok kata perempuan gitu gini...

ampa selaku ketua keluarga..imam..
bimbing la..
ajaq isteri/bakal isteri cara nak sara kelurga..
cara nak ringankan suami..
jangan ampa duk rembat duit bini pulak!

nie kalau solat pun tunggang langgang,
baca al fatihah pun maksud tak tau..
solat subuh pun kelaut..
suka tengok porno..

SILA SEDAR DIRI.
anda lebih teruk dari kami orang perempuan.
booooooooooooo!


perempuan senang di didik,
tapi kalau orang yang di amanahkan mendidik perempuan pun macam ketam..
senget..
macamana?

cara nak didik perrempuan bukan dengan sindir...mengata...
HARAP MAKLUM.


dari ampa buang masa dok nampak keburukan perempuan
baik ampa tengok kebaikkan perempuan.

baik dan bagus imam kami
maka baik lah kami.

mana yang kata perempuan melayu dah xboleh pakai..
aku nak gak la tengok..
lepa kawen dengan perempuan mana kan..
cakap guna kaki.
boooooooooooooooooooooooooooooo!

Ingat sikit,perempuan yang ampa dok buat bahan kutukkan,buat bahan jenaka tu la yang nanti akan lahirkan zuriat dekat ampa.

Kalau xada kami orang perempuan yang ampa kata dan kutuk nie..
Ampa onani sampai mampuih la wei!

Dasar xcermin diri!

tata.



Dan aku tertanya-tanya.."Elaki-lelaki melayu yang xsedar diri dan xtengok cermin nie..mak dia orang mana..dan bangsa apa..org malaysia?bangsa melayu..atau orang vietnam..ke orang nigger??..

Dan aku tertanya-tanya juga..mak lelaki-lelaki melayu yang xsedar diri nie..mak lepa kerja ringankan suami atau mak lepa jenis kaki mengungkit?..

Maybe..mak lepa tiap kali gas habeh p angkat tong gas sendiri kot..kahkahkahkahkahkahkah..tu yang lepa pun perangai macam mujahidin arab..hewhewhewhewhew..solat xtinggal..xtengok porno..subuh xyah tunggu mak lepa yang konon bukan bangsa melayu tolong kejut.

Kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkah..nak cermin?..aku boleh sedekah sorang 1.

MAYBE LEPA LUPA,MAK LEPA PEREMPUAN MELAYU.


P/s :: terasa?BAGUS!

P/s2 :: nak share?sila klik button share di entry ya.

Comments

LiAnA said…
Yg dok ngata tu mak dia asal mana? Kesian mak diakan..hmmmm
YanaHime said…
sekarang lebih banyak jantan dari LELAKI....cermin diri dulu seblm mengpost kat fesbuk, kalau mak dia baca mesti berayaq mata...
aTy _faRed~ said…
sokong sangat..!!!!!
Natsu_1912 said…
sapa hat pi like status kat atas tu, mmg bodo la.
kak baca dlm fesbuk, rasa macam nak hamun saja depa. bongok!
Mimy Hamid said…
sedap je ngata ehhhhhhh...kesiannnnnnn

Popular posts from this blog

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim