Skip to main content

review :: Air revitalisor cosway yang maha murah dan nyah kau habuk!!

assalamualaikum.. hye peeps.

air revitalisor nie ada setengah orang panggil air purifier...aku beli yang cosway sajo.murah dan berbaloi.habuk memang kurang sangat. ^_^

ini adalah jalan terakhir aku setelah mop lantai dan vacuum hari-hari.kesian dekat adelia..habuk banyak sangat.nak pasang aircond xmampu..nak pasang apa tu plasma cluster ka apa nama dia..xmampu juga...jenuh google wei ..last jumpa juga..

ha macamnie la rupanya....
harga RM49 only untuk yang dah ada member card.
yang xada member xboleh beli amoi tue kata..
sebab dia just untuk redeem..

tapi try p la..
harga bukan member rm89..

akumasa nak beli tue xada member...
so buat member RM30..

sebulan dah pakai air purifier nie..
memang habuk atas meja tv kurang sangat.
^_^

so pada yang tak mampu nak pasang aircond..
boleh la beli benda alah nie..

dekat ogawa pun ada juai..
RM69.
tapi sapa yang dah ada member card cosway..
or adik beradik ka ada..
ambik ja no ahli lepa..
ok.
^_^


lepas jadi member cosway baru aku tau,banyak benefit dia..
dapat la 1fail yang macam-macam ada..
berbaloi jadi ahli.
^_^

kalau nak lebih lanjut baca dekat sini <klik saya>

Comments

Unknown said…
aaa nak beli la..ari2 duk mob ja lantai kasi abuk ilang..leh letak kat hall and bilik..
sha said…
da lme crik benda ni...xtau lak kt cosway ade...tq piya bg info...bnda ni leh buat umh wangi x?
safiyyah osman said…
Sha: bleh bgi wangi sekali:)...beli2..berbaloi.. :)
♥nyeto89♥ said…
boleh letak minyak aromaterapi x dalam ni?

Popular posts from this blog

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim