Boleh pregnant ke masa xdatang period sebab breastfeeding?

Aku ada baca yang even xdtg period still boleh pregnant...



Sapa yang tau pasal nie?share boleh?..

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

bEe HoNeY said…
slm ....mber kita 2 org penah alami ni. terpegnen.dia pun x sngka sbb x period. so jwpan nya leh jer ehhehe
piejah said…
rase2 boleh.. sbb mmbr nie ade adik yg same tahun.. dye lahir bulan 1.. adik bulan 11.. time tue mak dye x period pun..
ieda said…
boleh ja berlaku.
tapi kalau baby breast feeding semata2 kebarangkalian utk pregnant adalah rendah.
LynN LoLa~~ said…
lynn baru nak kate tak boleh based on ape yg lynn belaja dalam O&G.. tp tgok org berpengalaman kat ats2 ni kate boleh, so tataw laa sy (-___-")

tp kalau ikotkan fisiologi hormon bdn. in exclusively BF mother, hormon utk jd prgnant tu tak ade. so its unlikely to get pregnant..