Boleh pregnant ke masa xdatang period sebab breastfeeding?

Aku ada baca yang even xdtg period still boleh pregnant...

Sapa yang tau pasal nie?share boleh?..
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

bEe HoNeY said…
slm ....mber kita 2 org penah alami ni. terpegnen.dia pun x sngka sbb x period. so jwpan nya leh jer ehhehe
piejah said…
rase2 boleh.. sbb mmbr nie ade adik yg same tahun.. dye lahir bulan 1.. adik bulan 11.. time tue mak dye x period pun..
ieda said…
boleh ja berlaku.
tapi kalau baby breast feeding semata2 kebarangkalian utk pregnant adalah rendah.
lynnlola said…
lynn baru nak kate tak boleh based on ape yg lynn belaja dalam O&G.. tp tgok org berpengalaman kat ats2 ni kate boleh, so tataw laa sy (-___-")

tp kalau ikotkan fisiologi hormon bdn. in exclusively BF mother, hormon utk jd prgnant tu tak ade. so its unlikely to get pregnant..