Skip to main content

Restoran western yang sedap:: Austin Steak House. #1

assalamualaikum.. hye peeps.

kemarin dulu aku bbm husband cakap nak makan chicken chop..tapi disebabkan dia ada bola +balik dekat pukul9malam+daging aku masak nak dinner hangit...aku MERAJUK!hewhewhew..so semalam husband bawa makan luar.kami p makan dekat bandar baru bangi/kajang.

siap-siap adelia dulu...pastu aku siap pastu baru husband siap.paling lama nak siap aku la..hehehe..

^_____^
priceless


dari sepang ke Austin Steak house nie makan masa dalam 30minit.xada la jauh mana kan..boleh p selalu..HAHAHAHA.harga pun murah sebab portion dia besar. ^___^.sedap. tapi xboleh fight dengan HR STEAK HOUSE lerrrr..

paling best,air dia murah+besaq gila gelas!! T__T terkencing minum banyak-banyak.lagi best,bila adelia baik ja..adelia kalau bawa berjalan memang langsung xmerengek!good girl anak mak!


nur adelia..
baik ja dia xmerengek..
hehehe
dok qalit tengok lampu dengan dok fokus jari dia.


JOM START TENGOK MAKANAN!

CHIC BOXING RM13.90
nie aku punya.
xlarat gak la nak makan boxing ayam ni satu-satu.
buat sendiri kot.
sedap.
dia punya coslow tue biasa-biasa ja.


CHICKEN CHOP GOLDEN BLUE RM10.90
hat nie sedap gila!
nie husband punya..
ayam dia besar panjang.
pastu isi saja-saja
dalam dia ada cheese.
sedap la cheese dia!


CARROT SUSU RM3.00
NESCAFE AIS RM2.00
carrot susu dia SEDAP!!
rasa susu cukup carrot cukup!
nescafe pun ok.


Austin steak house nie kalau nak p makan. memang berbaloi la.murah dan banyak.sedap walau nampak biasa-biasa.berbaloi la.^__^.kalau nak p HR nun jauh sangat.


ini plan untuk ke sana.

sharing is caring.^__^






Comments

Pida said…
Dua minggu lepas saya makan kat Austin. Makan lamb chop. Tapi banyak lemak je.

Pastu masa nak bayar saya bagitau kat encik jaga kaunter tu. To my surprise, lambchop saya tu tak kena bayar.

Very good strategy for the business. Saya akan datang semula ke Austin. ;)
Wawa said…
waaa...sy yg duk bbb ni pun tk pernah jejak kaki ke sini...abes pantang kene cari kedai ni...:p
Mimy Hamid said…
adelia ni macam Fayel la ..asal jalan je behave giler..cuba dukumah..grrrrrrrr...
**hudalulu** said…
piya, try makan kat lanun steak uptown damansara. harga mmg reasonable. and sos die paling terbaik. lanun sus(white mushroom sos+blackpepper sos). terbayekkkk! :)
PUAN SUE said…
aloo..sedap tu..harga pun ok.mase pregnant suke bebenor kn chic.chop..tu yg gemok,hihi
LiAnA said…
akak selalu pi mkn.. akak panggil restoran ni austin power kekekeke
chea said…
comelnya adelia...dari akak bertunang sampai akak ada anak suka baca blog akak

Popular posts from this blog

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di