Skip to main content

review :: outfit bersanding bride dan groom.

assalamualaikum..


outfit groom :: butik vouge fasha 
outfit bride :: butik vouge fasha

all in semua dari fasha termasuk la accesori pengantin lelaki dan perempuan.

i love the crown so much!.hee
dah cakap dekat fasha,nak crown yang tinggi punya.




cuma kasut ja sendiri punya.
groom kasut sendiri
bride pun kasut sendiri.

kasut bride nie harga xmahal pun..RM100+
tapi sekarang dah murah..
nak kasut macamnie boleh pergi cari dekat nose..
*pecah rahsia*
haha..




b2b area sungai petani,kulim,penang,kepala batas..
KECUALI kl or pahang or negeri sembilan..perak
anda boleh la mendapatkan khidmat dari fasha
butik pengantin sungai petani.

dia punya service sangat sangat sangat sangat TERBAIK.
just jangan jadi kerek sahaja.
bila kita humble orang nak layan kita pun rasa seronok.
tapi kalau kita kerek..belagak..orang nak layan kita pun halai balai..
dan yang paling best,baju dekat sana semua yang terbaru.dan harga sangat best.
fasha nie kita boleh kautim.



ini fon number fasha
0195210766

butik pengantin vogue terletak berhadapan kilang sharp sungai petani.
bersebelahan dengan tesco sungai petani yang baru.


harap entry nie dapat membantu b2b lain yang still tercari cari butik pengantin.

ini review tentang pertunangan aku.
bertunang pun aku hire fasha.

Comments

Suka gila baju akak ! Cantik. x_x
shuhadah Zainol said…
shu penah teman 2 org kawan shu make-up kat fasha ni..mmg terbaek kan butik fasha ni...

dah masuk dalam list..hehe..:)
latte said…
ya btoi.baju kat butik fasha cantek.sila p sana bg b2b area utagha.haha.tenkiu to piya...=D
Aerzee A. said…
kasut ampa lawaaaaaa!

Popular posts from this blog

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi