Skip to main content

review :: nikah pada 30.APRIL.2011. review di taja oleh blog adik farhana.

assalamualaikum..

*entry ni aku copy sebijik sebijik dari blog adik.dia seorang ja yang review pasal nikah aku.terima kasih adik.


 ~ ~ ~ ~ ~

Sweet Young -Bride and Groom-    (klik)

End of April......


30/4/2011 Sabtu - 11.00 am *kalau aku xsalah*


Kak piya dengan adly dah selamat diijab kabulkan.dengan sekali lafaz sahaja yo.Aku xpergi time akad nikah pon..kakak aku ja yg p.Apa2 pon tahniah untuk kak piya dgn adly.Lepas ni xjumpa da paa..Hurmmm =(


p/s:bukan aku yg amik gmbr ni.kakak aku..haishh jauh benor

 Cantiknyeee ^_^

my bff
hazana sohimee





 HANTARAN
Yang ni sebelah perempuan dari lelaki
Yang ni sebelah lelaki punya dari pihak perempuan



adik farhana ni adik kepada hazana sohimee,dah macam adik aku sendiri.sobs!nanti dah lama xakan berjumpa.selamat la ada bb..boleh la dok roger guna bb..

banyak kenangan dengan family zana nie..dari zaman sekolah sampai la sekarang.lepa layan aku macam keluarga sendiri,aku langsung xrasa tersisih kalau ada dengan lepa.sedih woh!.mama,maktok semua baik gila dengan aku,budi zana memang xakan dapat aku balas sampai mati...


tq adik.

Comments

Mama Gee said…
Tahniahh..! Selamat melangkah ke alam baru :)
Cantik and tahniah!
hekhekhek :p terharuu :P
fatenhjikhsan said…
cantik nyee mase nikah ni.. :)

Popular posts from this blog

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Cara Mudah Nak Download Movie Dari Internet Sekali Subtitle. (Movie Malay,English,Korea,Hindustan)

Hye, (Entry penuh gambar,step by step) Disebabkan ramai juga yang tanya pasal macamana nak download movie,meh sini nak ajaq HAHAHAHA aku download pastu aku tengok dekat tv.. aku dulu pun bengap gila kot..noob xdak dah..ahahaha Stress dok rumah..dah la xboleh tengok wayang,nganga tgk drama bodoh dkt tv3 ja memanjang.. hoi!mmg xboleh blah.. maka,Eli pun ajaq aku cara nak download. pastu aku ada tanya kawan aku juga.. Kalau movie korea aku selalu download dari kickass.to tulis tajuk movie contoh aku akan type :-  49days complete so nanti keluar..selalu movie korea kalau download dari kickass.to akan ada sekali sub.. xyah susah payah dah cari sub. cara nak download dari kickass.to sama juga step mcm bawah ni.. ~~~~~~~~~~~~~ Part 1 1st kena ada utorrent. kalau tak dak,google dan download la ye. download nanti akan naik macam gini klik la dekat icon utorrent iteewww bila klik,akan jadi macamni..