GAMBAR yang menunjukkan pengantin lelaki gelojoh.

assalamualaikum..

hahahahaha..aku kalau ingat balik sumpah gelak sorang sorang.

hebat suami aku nie..hehehe


time akad nikah punya laju dia cakap,sampai sedar sedar dah sah!HAHAHAHA.

tok kadi terpinga.haha..memang senafas ja zaaap!SAH!.

lepas tue kan pengantin perempuan kena sain surat nikah.


pengantin lelaki tak sabar nak bagi pengantin perempuan sain sampai tak sempat duduk.hehehe


diakad nikah oleh AYAH.


gabra..gabra..



setelah SAH.
husband baca taklik.



husband tanda tangan surat nikah.



AYAH pula tanda tangan.
.
.

.
..
.
.
.
.
.

 maka,bermula lah aksi gelojoh pengantin lelaki.
HAHAHA
X__X

tak sempat nak duduk..
husband dah sua buku tue suruh tanda tangan.hee






cepat - cepat kaleh muka surat lain.
=.="
hee




ngee..











senyum ada makna kah?
=.="
HAHAHA


itu lah suami saya.
tq.

Comments

shuhadah Zainol said…
hihi...excited lebih tu...
apa2 pon moga korang bahagia dunia akhirat...amin...:)
memang ada makna sbb dia suh sign cepat2...hanya mereka & keluarga mereka ja yg mengetahuinya....hohohoho....
Mila Ahmad said…
hehe..lucu lah...piyah kamu lefthanded persOn ea..same mcm sy larh...bab 2 la kamu sgt kreatif dlm dekorasi majlis perkahwinan yg simple tapi kreatif
SURIA AMANDA said…
lawak ar...tapi sebenornya dia dah tak sabor tuh..hahahahaa....gurau ye..
Roslyza Adyla said…
hahahahahahha!!! ketara sgt tuh adli oii!
Schaz said…
hahahah..LOL...comei la hubby u tak sempat duduk! the pics really tell the story..=)
fieda said…
selamat ppengantin baru...
so Atirah said…
Ngeee....saya pun tergelak jgak akakakakakakahh
~ NANA ~ said…
hahahaha lawak la
tahniah! cantik! hehe :)
wawaney said…
haha lawak la adly duduk cmtuh, tak sabaq sungguh noh, haha
theflow said…
hahaha parrt senyum ada makna kah lawak seyy
.aish. said…
haha.tak menyempattt.. ;p