Skip to main content

terima kasih sebab susah susah datang jumpa saya.

assalamualaikum..

teruja dan best gila bila dapat jumpa dengan orang yang aku tak kenal dan cuma kenal dekat facebook.


orang orang yang datang jumpa aku tue sanggup datang jumpa even dah lewat.terima kasih.lepas tue belanja minum lagi atas angin..segan hokeh..

tapi disebabkan malam,xdapat nak snap gambar.rugi pula rasa T___T


jom kenal dengan orang yang datang jumpa dengan aku tue. ^___^


pilot and co pilot tue yang datang jumpa ai.
hee
*babe,sorry ambik gambar u*


yang sebelah kiri kita nama dia rine..
yang sebelah kanan nama jihah..


1st time ok jumpa..
tapi dah macam kawan lama..
haha
sembang macam macam..
kalau dapat lepak dekat rumah lagi best.

lega wei..
ada juga kawan aku nanti if aku ikut adli pindah sepang..

rine ni orangm muar,johor.
jihah orang sungai petanni juga.


hope lepas ni ada rezeki boleh jumpa lagi...
:)

last part yang paling aku pelik bila orang yang 1st time tengok aku dekat facebook lepas tue jumpa depan mesti ayat macamni
"piyah ni dalam fb muka nampak lain...luar lain"

haha
aku pelik terus..
sorry la..
dalam fb tue mmg fake ..
luar buruk dari dalam fb.
hee

so aku selalu pesan..
tengok gambar aku dekat fb..jangan tertipu..
luar dengan dlam fb muka tak sama.
saya gadis comot.
=.=""


tapi yang penting!
suka jumpa jihah and rine!!!

bye!

Comments

~jiha tedix~ said…
This comment has been removed by the author.
~jiha tedix~ said…
haha. cik piya! kt luar lagi tomey tau. hehe. jihah pun rasa nak hangout g ngan piya. (: hehe. btw sayang, thanks unt entry nie. heee~
latte said…
waaa beshnyaa.gath ramai2 dgn org yg kita knal dlm alam siber ne.heheh.wish i cud meet u one day!..=D

Popular posts from this blog

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Cara Mudah Nak Download Movie Dari Internet Sekali Subtitle. (Movie Malay,English,Korea,Hindustan)

Hye, (Entry penuh gambar,step by step) Disebabkan ramai juga yang tanya pasal macamana nak download movie,meh sini nak ajaq HAHAHAHA aku download pastu aku tengok dekat tv.. aku dulu pun bengap gila kot..noob xdak dah..ahahaha Stress dok rumah..dah la xboleh tengok wayang,nganga tgk drama bodoh dkt tv3 ja memanjang.. hoi!mmg xboleh blah.. maka,Eli pun ajaq aku cara nak download. pastu aku ada tanya kawan aku juga.. Kalau movie korea aku selalu download dari kickass.to tulis tajuk movie contoh aku akan type :-  49days complete so nanti keluar..selalu movie korea kalau download dari kickass.to akan ada sekali sub.. xyah susah payah dah cari sub. cara nak download dari kickass.to sama juga step mcm bawah ni.. ~~~~~~~~~~~~~ Part 1 1st kena ada utorrent. kalau tak dak,google dan download la ye. download nanti akan naik macam gini klik la dekat icon utorrent iteewww bila klik,akan jadi macamni..