Skip to main content

Pose pose yang bakal dilaksanakan.haha.18sx.






assalamualaikum

aku nak try pose maut maut.haha..lepas tue nak frame letak dalam rumah besar besar.heeeeee..lalu aku pun mengoogle.terima kasih pakcik google.

jom tengok.18sx tau.




nak snap ala ala ni..hihihi



ngeh ngeh..
=.="


yang ni aku suka.
tapi agak agak muka den nanti nampak cun dak?haha
kalau cun aku upload.kalau tak..paham la ye..hihi




suka gila!!
nak pose macamnih!!!



hahaha
nak macamnih!



macamni juga..
^__^



nie macam best ja..
tapi kalau snap..kena datang rumah la tengok.
mana boleh upload dekat sini.
haha
=.="

haha
ini sangat boleh buat...kihkih



panjat panjat memang kerja aku.
=.="



nak macamni juga..




aku tak mau pose yang jeneh typical pengantin malaysia.
duduk..
duduk..
duduk..
terlalu banyak yang duduk duduk
hehehehe

lagi daring lagi okeh.
heeee

ini cuma sedikit idea untuk di share bersama OP aku.
idea aku dan adli + idea gempar OP insyallah.

hope semuanya berjalan lancar.
time outdoor minta minta makeup aku still in good condition.
amin.

Comments

najihah sahami said…
waaa....mesti xsabar tu kan..hehee
blog owner said…
kami nak buat jugak nnti.. hhehehe
Mila Ahmad said…
lawakla entry nie...tp memg gempak la klu u pose cam 2 :)
jenih pompuan gedik memang tak buleh kata apa dah!



hahahaha!
post yg menarik tu....tak ramai yg buat...
Lyena Vee said…
daring! i likeeee!
suke pose yg last skali tu..romantik gile!!t kawen nak wat pose gitu gak la.pas tu nk frem kan gambo tu besar gedabak.and nak letak kat pintu masok uma.hehe
lilY said…
wakakakakaka..
adoii pecah perut sampai terduduk
bace n3 nih..

semoga berjaya cik piah ;)
sume gye awak nk..tp memg beshh!!ai pon nak!!hahaha!

Popular posts from this blog

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi

Cara Mudah Nak Download Movie Dari Internet Sekali Subtitle. (Movie Malay,English,Korea,Hindustan)

Hye, (Entry penuh gambar,step by step) Disebabkan ramai juga yang tanya pasal macamana nak download movie,meh sini nak ajaq HAHAHAHA aku download pastu aku tengok dekat tv.. aku dulu pun bengap gila kot..noob xdak dah..ahahaha Stress dok rumah..dah la xboleh tengok wayang,nganga tgk drama bodoh dkt tv3 ja memanjang.. hoi!mmg xboleh blah.. maka,Eli pun ajaq aku cara nak download. pastu aku ada tanya kawan aku juga.. Kalau movie korea aku selalu download dari kickass.to tulis tajuk movie contoh aku akan type :-  49days complete so nanti keluar..selalu movie korea kalau download dari kickass.to akan ada sekali sub.. xyah susah payah dah cari sub. cara nak download dari kickass.to sama juga step mcm bawah ni.. ~~~~~~~~~~~~~ Part 1 1st kena ada utorrent. kalau tak dak,google dan download la ye. download nanti akan naik macam gini klik la dekat icon utorrent iteewww bila klik,akan jadi macamni..