Skip to main content

perkenalkan sponsor sponsor untuk wedding aku.

assalamualaikum..

rezeki tue allah sentiasa bagi. macam aku mak ayah xbanyak tolong tapi kawan kawan banyak bantu aku.macam aku bertunang dulu juga.untuk barang hantaran semua orang sponsor.8dulang,7dulang memang orang yang sponsor.syukur gila.

untuk wedding pon sama...syukur sangat.tak tau macamana nak balas jasa orang orang ni..


jom kenal dengan sponsor sponsor wedding aku.


1. mama, abah, hazwan sohimee, hazwani sohimee, hazana sohimee, farhana sohimee 



happy family
:)


aku kenal dan rapat dengan hazana (zana) ni dari zaman sekolah menengah form3.dia memang banyak tolong aku.so aku ni kalau rapat dengan orang aku memang jenis rapat dengan family sekali..selalu lepak or tidur rumah hazana ni..dah macam family aku.

hari tue zana cakap nak sponsor doorgift untuk guest 200pcs.syukur gila.

nak baca lebih lanjut klik sini

tq adik.kim salam mama,dekat sebulan dah xjumpa mama..



2. syafiq, pali, raizal, pipah


syafiq
hahahahahha
dia single
ada kereta sendiri
rumah sendiri
kerja tetap
so sapa nak boleh aku kenal kan
hahahhaha
*belanja aku makan syafiq*



rezal

dah bekerja
ada gf tapi jeneh xmau mengaku
ahahhaha




dah bekerja

single
hahahahhhaa
sapa nak boleh gtau


yang ni xsingle
hehehee


lepa lepa ni kawan kawan dari zaman aku kendos...syafiq tue kawan dari zaman tadika..haha..dia dulu jeneh kalau aku suruh makan bunga raya dia makan..aahahahha...=.="

pipah, pali, raizal kawan dari form1...lepa lepa ni sponsor aku kuih...just spare untuk guest kalau doorgift licin.haha

tq guys!!!


3. kak pikah & husband



adam rayyan yang comel!
dah lama xjumpa..


beliau merupakan kakak aku.mempunyai seorang anak lelaki yang comel.putih melepak..

dia sponsor bunga telur , doorgift beg dan vintage punya cawan kecik kecik comel tue.

tq kakak.



so inilah orang orang yang sponsor sesuatu untuk wedding aku.terima kasih.

Comments

GemukCantik said…
i tolong makan! oh tak lupa haih hadiah mu, dont worry. haha

Popular posts from this blog

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi