Skip to main content

budak politeknik tuanku sultanah bahiyah(kulim) kena sembelih/ kelar dengan lelaki INDIA.

assalamualaikum..

wooohhh!hebat wohh lelaki india dekat poli aku..hahaha..

kes terbaru,perempuan melayu kena sembelih/kelar dekat poli...kejadian pada hari AHAD malam ISNIN baru baru ni...(semalam)

cerita dia banyak versi..tapi aku ni kan paparazi..ahaha..aku p tanya terus dekat mak guard dengan lecture..hahaha...

ada dua orang perempuan,lepa ni adik beradik..si adik baru sem3,si kakak dah sem6...yang india lelaki ni sem3 juga..bercinta dengan si adik...si kakak macam marah la kan...gila hapa...kapel dengan india...orang melayu sendiri pun tungganglanggang..inikan pula india...so si kakak sanggup duduk asrama sebab nak pantau si adik...

semalam,si kakak ada kelas muet so kena pergi kelas la kan...si mamat india ni message si kakak suruh turun bawah koridor...dan si kakak pun turun la dengan selamba badaknya...

bila turun,maybe terjadi pergelutan,si mamat india ni rodok perut si kakak dengan pisau lepas tue sembelih /kelar tengkuk si kakak dua dua belah................................scary gila kan??

lepas tue...si kakak ni kira kuat gila la..dia lari pergi asrama dan kebetulan time dia tengah lari nak balik asrama,dia jumpa mak guard...mak guard ni mati mati ingat dia tengah berpeluh....sebab nampak basah basah...si kakak ni memang dah tak boleh nak cakap apa..dia buat isyarat ja suruh guard tue ikut dia..

so lepas dah nampak darah semua..call warden dan warden buat pengumuman suruh semua pelajar jangan keluar dari bilik masing masing...

begitu la versi cerita yang aku dapat......

dan si mamat india tue dah kena tangkap dengan encik polis..si kakak sekarang koma sebab kesan sembelih dekat tengkuk dan leher dia dalam....

si adik aku tak tau apa cer...dan kalau la si adik still ada hati dengan si mmat india tue memang si adik sangat bodoh dan hati hitam!...


so sama sama kita doakan mangsa selamat.


berita ni belum masuk surat khabar dan tv lagi....baru terjadi semalam(ahad malam).benda ni aku tau pun dari mulut ke mulut....dah heboh bebeno dah...betul atau tak xdapat dipastikan lagi...so sesapa yang stay dekat poli kulim mesti tau pasal ni....termasuk la cleaner poli sekali...tapi semua ada versi cerita masing masing.....

just doa semoga budak perempuan tue selamat dan minta minta benda ni hanya rumour untuk menghilangkan stress pelajar politeknik kulim.chill!


psssttt :: jgn jadi rasict k..hehhehhe..

Comments

Eqmal said…
lahanat tol india tu,,
Ya Allah.. sampai macam tu sekali. india selalu suka sembelih yer
Pemerhati Bebas said…
okay.. this is just a hearsay...so there is a huge flaw!!!

No news at all.. be reminded that this article may amount to fitnah and berbaur racists..

one more thing, if this truly happened, how come all medias were so lembab dan biarkan cerite ini hampir sehari tak berupdate..

get the fact right my dear.. .
safiyyah osman said…
toko bakso :: benda ni dh heboh dekat poli..n rsanya bukan rumour...just wait n see..
Noor Fatin said…
sy blaja kat depan poli. kat msi tuu. baru je abis..


alahai.. xpnh lagi jd kes mcm ni..takot =,=
Pemerhati Bebas said…
saya tak kate ini berita pelesu my dear...if u get this story based on hearsay.. bahaya tu..

saya baru je terkene 'libel warning' from one of the blog from US accusing me of Libel ( Fitnah) walhal the entire story quoted from the blog and credited as well..

kalau ia satu tragedy, kenape tak masuk pape breaking news.. ? it takes a while to be reported eh..

tak pe dik.. harap cerite ni betul and looking froward for the real news on paper
Agtagfirullahalazim,,
Atiah said…
bila nak masuk pper ni.
safiyyah osman said…
toko bakso ::..eh xckp awak kta berita palsu..hihi..ngah tunggu juga kuar paper n berita..dekat poli dh heboh suma...n dekat situ pun piya dh state ckp dri ckp2 org..byk versi..hee..

klau rumuor mmg alhamdulillah la..selamat nyawa budak perempuan tue..
iejad said…
india melayu leh unite K..???
ni 1 mas k????
H Y D E said…
uii? biar betul....
safiyyah osman said…
HYDE :: ntah la..hanya rumour atau betul..tpi dgn makcik2 cafe semua dh heboh tdi....
Makbed said…
cinta tidak mengenal batas. kadang membuatkan kitabuat menda yg tidak masuk akal.
G3-lina said…
gila bapak kejam.. kalau da rupa mcm ni.. aku ase.. die bercinta sama itu pompuan maybe ada ketam sebalik sup ni... yelah.. sampai mcm tu skali die marah... eee.. serraamm
eyanne said…
kejamnya...xde plak dgr lagi kes ni kt kulim...area poli je kot.. pasni msti de gado2 lg kt kulim ni..scary!
miss a.t said…
si india 2 xrodok ngan pisau kt perut si kakak, tp kelar kat leher aja... tgan kiri pun terkena pisau rasanya dia nk tepis pisau 2....
safiyyah osman said…
hidayatul :::: maccam2 versi cerita ada...versi lecture lain...suma lain..hany mangsa tau apa yangbetui...:)
fRaMe+LenSeS said…
menakutkan.. napa kejam sangat la ni.. iskh.. mtk dijauhkan kita dari menda2 macam ni.. ;(

Nadh datang melawat ni.. ;)
Assalamualaikum
Si Pendusta CInta
Aniely said…
izzit this story?? http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Pelajarwanitacederadikelarkekasihadik/Article/index_html
Aty said…
Saya dapat intake july untk poli tu.. Hmm..takutnya..
Fatink said…
cerita ni masih diingatan..sebab bilik dia selang 3 je dari bilik saya blok tut..

waktu kejadian sy x der kat asrama,tp balik esoknya nampaklah darah kat lantai.

bila lalu bilik tu seram yang amat..dahlah gelap depan bilik.mmg x der org lalu.kalau siang pun gelap,nikan pulak malam.mmg x ar..walaupun budak perempuan tu hidup tp disebabkan pendarahan berlaku,mmg x mau ar lalu depan bilik tu.
Unknown said…
yupp...kebetulan masa tu saya tgh study dgn kawan2 kat lobi bawah blok V2...then mak guard tu mai tnya pasai budak tu...hmmm...malam tu tido tak lena...1 bilik stay ngn mmbe2 smpai 6 orang..takut punya pasal...

Popular posts from this blog

Review Movie Tamil : Kaithi, 10/10.

Hye, assalamualaikum. Ok baru berkesempatan nak review pasal movie ni. Lama dah tak buat review version aku. HAHAHAHAHA.. Aku punya review bodo-bodo ja ok. Review dari pandangan orang biasa saja. Yang mana bijak pandai tahap supersaia tak yah baca review aku ni ok. Faham eh. Sumpah best gila gila! IMDB 8.8 ------------------------------- Cerita dia dari mula sampai la habis, hg akan rasa berdebaq gila.. Serius tak boleh nak duduk diam. Sedih pun, sedih yang tahap meleleh ayaq mata aku. Dan rasa ketaq n gabra sama naik dengan pelakon dah aku rasa hahahahaha.. Scene awai tu hg dah rasa berdebar. Aksi dalam movie ni pun superb. Tak merapu teruk macam movie tamil lain. Kira hg tengok tu hg akan rasa fuuuyooooooooo..dengan slow motion yang depa buat masa scene lawan tu..fuhhhhh! kemaih2! Best. Movie ni juga tunjuk betapa korupnya pemikiran polis depa. Selfish. Tapi masih ada polis yang bagus dalam ramai-ramai polis yang bengap tu. Geram oi! Dan movie ni juga di

Review & Kos Bersalin Di Hospital Swasta : Hospital Pantai Sungai Petani Tahun 2020.

Hye, assalamualaikum. Aku dah tau, kalau cerita pasal bersalin mesti akan ada yang tanya berkenaan kos bersalin. Bersalin di mana..Yang follow Facebook or instagram dah tau yang aku bersalin kalini di swasta sebab fobia dengan hospital kerajaan/separa kerajaan time bersalin 8tahun lalu. Aku dengan Eli menabung. Ikutkan plan kami nak menabung sampai 11k+, tapi dah bersalin awal, tabung sempat penuh dalam Rm6500k ja. Selamat aku tak kena E-czer. Kami survey pakej bersalin antara 2 tempat. 1 hospital Pantai, 1 wisma. Paling murah semestinya Wisma la. Tapi ada pro & cont dia. Macam wisma, makanan tak disediakan. Hospital makanan 3x sehari + 2 hi tea. Beza harga around 1k juga. Lepas tu wisma tu tak ada E-czer. Macam hospital ada. Hospital E-czer dalam 11-12k.  —————- Aku ambil pakej czer di Hospital Pantai Sungai Petani. Dia ada banyak rate. Ikut pada kita pilih bilik apa. Macam aku, pilih bilik Single Room. So kena bayar RM6500. Sebelum check in bilik, kena bayar cash Rm6500 sebab tim

Sampai bila baby perlu pakai sarung tangan dan stoking?

Adelia dah xpakai sarung tangan dan stoking start hari ke55..now dia dah umur 63hari.Kira baru sangat lagi la aku xbagi dia pakai sarung tangan dgn stoking. Tapi waktu malam aku memang bagi adelia pakai stoking.sebab sejuk.tangan memang siang malam aku biarkan ja. Sebenarnya sampai bila nak pakaikan sarung tangan dan stoking nie??.. Aku ada sms doktor yang aku kenal.aku tanya pasal sampai bila nak bagi adelia pakai sarung tangan..dgn stoking. So dia advise aku..aku tulis based pada apa yang aku paham. Seeloknya,pakaikan sarung tangan sampai umur 1bulan sahaja.sebab masa umur 1bulan++ baby dia akan start sedar yang dia ada tangan..ada jari..ada kaki..dia akan cuba explore tangan dengan jari dia..sebab tu kita tengok baby start nak cuba hisap jari. Kalau kita pakaikan sarung tangan,baby akan terbatas.pergerakan jari dia terbatas.cuba tengok bila baby kita xpakaikan sarung tangan.. Jari dia melilau meratakan..hehe..macam adelia,dia nak isap ibu jari sampai jari lain masuk hi